Комаров і Кучеренко мали небезпечний медовий місяць (ексклюзивне фото)

Олександра Кучеренко розповіла, як врятувала Дмитра Комарова під час їхнього медового місяця

Навіть цього разу Дмитро піддався екстриму.

Поділитися:

Ніхто й не здогадувався, що ведучий Світу навиворіт Дмитро Комаров і Міс Україна-2016 Олександра Кучеренко разом уже два роки. Їм навіть вдалося приховати своє кохання, будучи учасниками Танців з зірками.

Весілля Дмитро й Олександра влаштували у травні цього року — спершу в Києві, потім у Єрусалимі. А медовим місяцем насолоджувалися на Мальдівах.

У нас попереду все життя – медовий місяць, — переконаний Комаров.

«Глядачам своєї програми я обіцяв, що коли у мене буде медова відпустка, то я житиму в найкрутішому готелі Непалу з видом на Еверест. Саші сподобалася ця ідея! Але вона телеведуча, і в неї щотижня ефір. У нас було рівно шість ночей, тому ми вирішили вибрати більш традиційне місце для весілля – Мальдіви», — розповідає ведучий.

Я ніколи не була на Мальдівах, але завжди уявляла саме в цьому місці свою весільну подорож! Дмитро зробив мені такий подарунок, — говорить щаслива дружина.

Однак навіть у такому романтичному місці мандрівника-екстремала не оминула небезпека. Окрім того, що пара пірнала, каталася на водному скутері, Дмитро ще й спробував флайборд, а Олександра вчилася гребти на каяку…

«Я поставив їй мету — доплисти до сусіднього острова. Вона спочатку сказала, що це дуже далеко, але потім їй сподобалося. Аж раптом я втратив весло…» — пригадує Комаров.

«І я як справжня дружина, яка ніколи не кине свого чоловіка і завжди підтримає, допомогла йому. Він узявся за мій каяк, і ми допливли до берега», — говорить його красуня-рятувальниця.

Більше цікавого дізнавайся у відео.

Також нагадаємо, що невдовзі на 1+1 розпочнеться третій сезон Танців з зірками. Цікаво, чи поєднає шоу ще чиїсь зіркові серця…

Читай також інші новини по темі:

1. Виявляється, він романтик: Комаров розповів, як освідчився коханій Кучеренко

2. Якою була весільна сукня дружини Комарова (фото)

3. Найтаємніше весілля року: Телеведучий Дмитро Комаров розповів Світському життю про своє вінчання з Міс Україна-2016 Олександрою Кучеренко

Новини по темі