Джамала демонструє, як носити наймодніший принт цієї осені

Як носити зміїний принт? Стильний приклад Джамали | Зірковий стиль | 1+1
@jamalajaaa

Приборкала хижого звіра. 

Поділитися:

Анімалістичні принти стали одним із головних трендів року. Восени своєї актуальності вони аж ніяк не втратять, і навіть навпаки — на думку дизайнерів, мають оселитися в кожному гардеробі. 

Співачка Джамала вже до цієї поради дослухалася та поповнила свою колекцію суконь спокусливою пітоновою. Образ із малюнком шкіри рептилії зірка продемонструвала на своїй сторінці в Instagram. 

@jamalajaaa

Лише на одному варіанті зміїнго принта Джа вирішила не зупинятися. Вбрання вона доповнила яскравими босоніжками лимонного кольору, на яких також можна помітити хижі мотиви.   

Виконавиця розповіла, що насправді шукала леопардову сукню, але поки вподобала лише змію. Також під світлиною Джамала зізналась, як їй бракує відпустки цього літа:

«Є люди, які встигли з’їздити на літній відпочинок, забути про нього і вже знову хочуть у відпустку».

Тому тільки й залишається сидіти під пальмою, пити каву і уявляти себе на березі моря.

Дивує стильними образами тренерка «Голосу. Діти» не вперше за останні тижні. Нещодавно вона показала зухвалий бунтарський образ, який підкорив шанувальників. 

Нагадаємо, що востаннє Джа була у відпустці минулого року. Про те, якою була її подорож до Туреччини, зірка розповідала в інтерв’ю:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Інші новини про Джамалу:

1. Джамала зворушила сімейним знімком із найріднішими чоловіками

2. Маленький син Джамали відривається під реп alyona alyona

3. Джамала в неординарному образі затьмарила всіх на червоній доріжці кінофестивалю 

Новини по темі