Джамала та MONATIK розповіли про свої заповітні мрії в спецвипуску журналу Новое время

Колекційний випуск журналу Новое время присвячено мріям

Новое время та рух Здійсни мрію презентують колекційний випуск «Мрії заради життя».

Поділитися:

Напередодні Всесвітнього дня бажань #WorldWishDay у продаж надійде колекційний випуск журналу Новое время – «Мрії заради життя». Досягнення, винаходи, щастя і майбутнє починаються з мрії. Вона зцілює, допомагає долати життєві випробування, розкриває таланти. Сучасний світ потребує мрійників!

Експерт цього видання – благодійний проект Фонду «Ти не один» Здійсни мрію.

На обкладинці номеру ви побачите малюнки дитячих мрій, зібрані з усієї України в турі #моядитячамрія, символічно розташовані у формі тунелю, що веде до світла.

У цьому випуску читайте про єдине в країні дослідження дитячих мрій, а також практичні рекомендації від психологів і вчителів, щоб навчитися мріяти, не обмежуючи себе. Джамала та Monatik поділяться своїми історіями та порадами, як надихатися і досягати великої мети.

Фахівці, бізнесмени, волонтери, підлітки розкажуть, чому важливо мріяти без меж і чому мрії стали частиною освіти в успішних країнах, як кожен з нас може стати чарівником, а також про що мріють діти сьогодні. Фантазії дітей вражають: перевтілення в принцесу, зустріч зі справжнім драконом, підйом на велику гору, створення гри для телефонів, покататися на супермобілі та інші.

Куратори проекту і телеведучі 1+1 media Лідія Таран та Олександра Лобода поділяться історіями здійснення мрій дітей, які додають сил та енергії боротися зі стресами та хворобами.

Спецвипуск «Мрії заради життя» буде розповсюджуватися з основним номером журналу Новое время, який надійде в продаж 18 квітня. Меценатом випуску став Альфа Банк Україна. А презентація номера відбудеться 24 квітня в СЕО club.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль здійснила мрію 8-річного хлопчика на очах у мільйонів глядачів (відео)

Новини по темі