Джейн Фонда розповіла, що завжди носить з собою в сумці

Що у сумці у Джейн Фонди
gettyimages.com

80-річна акторка прикрасить обкладинку травневого номеру британського Vogue.

Поділитися:

Вже через місяць ми побачимо легендарну акторку Джейн Фонду на обкладинці травневого номеру британського Vogue. Завжди усміхнена, впевнена у собі та стильна - вік їй зовсім не завада! А поки ми в очікуванні нової фотосесії Джейн, дізнаймося, без чого вона ніколи не виходить з дому. 

Джейн зізнається, що з віком почала надавати перевагу рюкзакам. Вони вмісткі і залишають руки вільними. 

«У моїй сумці, звичайно, завжди є гаманець. Я люблю яскраві гаманці, адже їх легко знайти навіть на дні. Крім того, у моїй сумці інколи можна побачити мітенки. Вони запобігають появі ластовиння, коли я за кермом», - розповіла акторка.  

gettyimages.com

Джейн зізнається, що не може обійтися без дзеркала й гребінця, а також кредитних карток, адже ніколи не знаєш, коли захочеться щось для себе придбати: 

«Я вважаю, дзеркало повинне бути у сумці кожної жінки. Якби я повинна була поїхати на безлюдний острів і взяти декілька речей, я неодмінно взяла б його. Але не для того щоб подивитися на себе, а щоб розвести вогнище». 

Джейн Фонда вважає, що сумка завжди говорить про її практичність. Зірка зізнається, що інколи вона буває важкою через вміст книг. 

Дізнатися більше про зіркову історію Джейн Фонди можна у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як у 81 затьмарити 20-річних красунь: Вчимося у Джейн Фонди

Новини по темі