Дженніфер Еністон приєдналася до збору коштів для допомоги українцям та висловила захоплення українськими жінками: "Ви неймовірні і весь світ за вами"

Дженніфер Еністон висловила захоплення українськими жінками та приєдналася до збору коштів для українців
Instagram/jenniferaniston

Голлівудська акторка Дженніфер Еністон підтримала Україну та приєдналася до збору коштів для українських біженців а також привітала українських жінок з Міжнародним жіночим днем.

Поділитися:

Дженніфер Еністон привітала українок з Міжнародним жіночим днем та висловила захоплення їх героїзмом. Також, голлівудська акторка приєдналася до збору коштів для допомоги українським біженцям. Про це вона написала на своїй сторінці соціальній мережі Instagram. Еністон закликала усіх своїх читачів перераховувати кошти організаціям, що підтримуютть українців, перерахувавши їх усіх у дописі та у сторіз з активними посиланнями: Повернись живим, World Central Kitchen, CARE та Червоний хрест.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Девід та Вікторія Бекхеми допомагають українським матерям та дітям: ініціювали збір коштів

"Думаючи про жінок і дівчат в Україні та світі, які сьогодні героїчно борються за свою країну і народ — як воїни, як матері, як організатори, як опікуни біженців, як протестувальники, як журналістки... Цим жінкам, ризикуючи життям в Україні та в сусідніх країнах: ви неймовірні, і весь світ за вами.  Я знаю, що важко зрозуміти, які найкращі способи підтримки, тому я лишаю деякі ресурси та способи долучитися до підтримки цих жінок через пожертвування тут (і в моїх сторіз!).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світові зірки за Україну: Леонардо Ді Капріо та Джоан Роулінг пожертвували мільйони доларів на допомогу українському народу

Новини по темі