Дженніфер Лопес позує в напівпрозорій сукні зі «змією» на грудях

Дженніфер Лопес пригріла на грудях змію (ФОТО) | Зіркове життя | 1+1
GettyImages

Пригріла хижака біля серця... 

Поділитися:

Днями співачка й акторка Дженніфер Лопес відвідала презентацію стрічки «Стриптизерки», в якій зіграла одну з головних ролей. Також напередодні прем’єри зірка взяла участь у фотосесії для журналу Variety. Вона приміряла два кардинально різних образи — елегантний костюм і напівпрозору вечірню сукню з декором у вигляді змії.

До того ж Дженніфер дала інтерв’ю. Переважно знаменитість розповідала про виснажливі зйомки в новому фільмі, але й відповіла на кілька особистих запитань. До прикладу, про стосунки з її нареченим Алексом Родрігесом: 

У моєму житті вперше такі щирі стосунки. Я вдячна за це Алексу. У нас красиве життя!  

Знаменитість додала, що коханий підтримує її в усьому, а вона своєю чергою — намагається не пропускати жодної бейсбольної гри майбутнього чоловіка. 

«У мене були часи, коли в кар'єрі та особистому житті все було добре. А траплялося й таке, що в особистому плані —  стабільність, а професійні справи не йдуть угору. Зараз, напевно вперше, мені вдалося досягти гармонії між роботою і родиною. Думаю, саме Алекс зіграв у цьому ключову роль». 

Нагадаємо, пропозицію руки і серця спортсмен зробив Лопес після двох років стосунків. Родрігес освідчився їй цієї весни на березі океану. Коли саме відбудеться весілля, закохані поки тримають у таємниці. Більше про історію їхнього кохання дізнаєшся з відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Також читай найцікавіше про Дженніфер Лопес:

1. Дженніфер Лопес планує вперше повінчатися

2. 50-річна Дженніфер Лопес показала пишний бюст у хижому вбранні

3. Ще та штучка: 5 скандальних фактів про Дженніфер Лопес

4. Найспокусливіші образи Джей Ло, які доводять — вона божественна 

5. Дженніфер Лопес показала фото зі своїми «кокосиками»

Новини по темі