Дженніфер Лопес пригадала своє найвідвертіше вбрання (фото)

Найсексуальніша сукня Дженніфер Лопес
gettyimages.com

Зірка обіцяє одягнути його ще раз!

Поділитися:

49-річна голлівудська акторка й співачка Дженніфер Лопес, яку нещодавно офіційно визнали іконою стилю, назвала своє найсексуальніше вбрання за всю історію. Це сукня бренду Versace, яку Дженніфер одягнула на церемонію Grammy у 2000 році.

Шифонова легка сукня із довгим шлейфом та неймовірно глибоким декольте тоді вразила усіх! Тропічний принт й кокетлива брошка у зоні живота додали образу ще більшої грайливості. 

Сама Дженніфер розповіла, що цей образ створювався в останню хвилину, адже акторка була зайнятою зйомками у фільмі «Весільний переполох» із Меттью Макконахі. Тоді стиліст Джей Ло Андреа Ліберман запропонувала зірці два варіанти вбрань для червоної доріжки Grammy.

Зазвичай, якщо ви подивитеся на мої примірки, ви побачите тонни суконь. Але в цей день, в день Grammy, у нас дійсно був вибір тільки між двома. Одна сукня була білою і була схожою на весільну, а інша - від Versace, - прокоментувала Дженніфер. 

Співачка зізналася, що у той момент хвилювалася, що її груди побачать усі, якщо вона зробить один невдалий рух. Але дякуючи двохсторонньому скотчу, який тримав сукню в зоні декольте, така проблема не трапилась:

«Це було справжнє божевілля. Мене фотографували десятки камер так активно, що спалахи засліплювали мене. Я не могла зрозуміти, що відбувається. Навіть не думала, що весь галас через сукню».

З моменту появи Дженніфер у спокусливій сукні Versace пройшло 19 років, але зірка обіцяє одягнути її на червону доріжку ще раз. Будемо чекати із нетерпінням!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити денім цієї весни: Fashion-урок від Дженніфер Лопес

 

 

Новини по темі