Дженніфер Лопес здивувала новою зачіскою (фото)

Дженніфер Лопес здивувала зміною зачіски
gettyimages.com

Зірка поділилася новими подробицями особистого життя.

Поділитися:

Вчора 49-річна артистка відвідала ефір радіостанції Sirius. Поп-діва постала в абсолютно іншому образі й здивувала новою зачіскою. Дженніфер одягла класичну білу сорочку і чорний костюм, але додала образу яскравості за допомогою зачіски високий хвіст, що вразив своєю довжиною. 

gettyimages.com

У прямому ефірі Дженніфер Лопес відповіла на найбільш хвилюючі запитання щодо її стосунків з нареченим Алексом Родрігесом: 

«Чудово мати найкращого друга і партнера, з яким можеш побудувати міцні стосунки. Нам всім потрібен однодумець, який мотивує ставати краще і рости як особистість. Ми дуже схожі. Я хороша в чомусь одному, він - в іншому, але тільки разом ми стаємо кращої версією себе. Важливо, щоб близька людина розуміла тебе, відчувала, що у тебе на душі. Наприклад, я люблю багато працювати, але це не означає, що моє ставлення до коханого зміниться - ми цінуємо один одного, але ми можемо займатися й улюбленими справами також».

@jlo

Крім того, артистка зізналася, що не одразу зрозуміла, що Алекс - «той самий». Для цього Дженніфер був потрібен час:

Коли я зрозуміла, що знову хочу заміж? Приблизно через рік. Я вагалася, потрібно мені це чи ні. Все здавалося занадто ідеальним, щоб бути правдою, і в якийсь момент мені захотілося трохи почекати. Але все сталося в правильний час - ми обидва знали, що повинно бути так. 

Цікаво також, що у повсякденні Дженніфер називає коханого «мачо», а він її ніжно - «красуня». 

Як саме Алекс Родрігес освідчився Дженніфер Лопес - дивіться у відео: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Лопес підкреслила ідеальну фігуру чарівною сукнею

Новини по темі