Дженніфер Лоуренс засвітила обручку за 100 тисяч доларів (фото)

Дженніфер Лоуренс похизувалася непристойно дорогою обручкою (ФОТО)
GettyImages

Прикраса ефектно доповнила її романтичний літній образ.

Поділитися:

Цієї зими 28-річна Дженніфер Лоуренс та її коханий 34-річний Кук Мароні, директор галереї сучасного мистецтва, повідомили про свої заручини.

Чутки про те, що акторка стане нареченою, з’явилися у мережі до офіційної заяви її прес-служби: шанувальники заскочили Дженніфер і Кука під час вечері в одному з ресторанів Нью-Йорку. Їхню увагу привернула каблучка з діамантом на безіменному пальці зірки, яка могла б свідчити, що акторка заручена.

Розкішна прикраса справді виявилася обручкою, на яку Кук Мароні не пошкодував грошей. Ювеліри запевняють, що такий діамант — 4-5 карат — коштує не менше 100 тисяч доларів.

Днями Дженніфер Лоуренс скористалася нагодою і знову похизувалася коштовною обручкою. Зірка відвідала вечірку Veuve Clicquot Polo Classic у Нью-Джерсі у кокетливому літньому образі.

Володарка Оскара вдягнула сукню ніжно-рожевого кольору з квітковим малюнком та глибоким декольте, стильні білі босоніжки Chloe і сонцезахисні окуляри. На її безіменному пальці сяяла обручка.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Дженніфер Лоуренс зачарувала сукнею принцеси на своїх заручинах (фото)

Варто зазначити, що про особисте життя обранця Дженніфер, Кука Мароні, майже нічого не відомо. До заручин вони зустрічалися протягом року.

Сама Лоуренс раніше була помічена в стосунках із 50-річним режисером Дарреном Аронофські, а до того — із 29-річним актором Ніколасом Холтом.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 5 фільмів із Дженніфер Лоуренс, за які ми її полюбили

Більше про заручини Дженніфер Лоуренс дізнаєшся з відео:

Новини по темі