Дзідзьо не натішиться маминим цьомом (фото)

Омріяна зустріч: Дзідзьо не натішиться маминим цьомом (фото) | Зіркове життя | 1+1

Добре, коли найрідніші поруч.

Поділитися:

Улюбленець українців Дзідзьо, він же Михайло Хома, добре знає, якою зворушливою буває зустріч із мамою після довгої розлуки. І ось омріяний день настав – шоумена обіймає найрідніша людина. Так сталося, що його мама Галина Янівна вже дуже давно мешкає в Португалії. Тож бачиться з сином нечасто.

Через щільний графік Михайло ще жодного разу не гостював у своєї мами. «Я колись пообіцяв, що приїду до мами в гості. Ще ніколи у неї вдома не був. У Португалії був  ми знімали там кліп «Я їду до мами». Але ми знімали в іншій частині країни. Додому до неї я тоді так і не попав. А там у мами і город є, і собака Мілка, яка не любить всіх сусідів (сміється).

У мене племінниця там живе вона цього року закінчує школу і вступає до університету. До речі, вона дуже гарно вчиться, була президентом школи», – говорить Михайло та розкриває невелику таємницю, що зовсім скоро таки збирається поїхати в гості до мами. Та навіть хоче показати своїм фанатам через фото та відео, як вона живе.

На своїй сторінці в Instagram артист розмістив сімейні знімки.

Мама приїхала, не можу натішитись, – поділився емоціями співак.

Фото: @dzidzio

Варто зазначити, що мама та син дуже схожі та просто таки випромінюють позитив. Від одного погляду на ці фото хочеться всміхатися.

Нагадаємо, що народний улюбленець зіграє головну роль у новому серіалі телеканалу 1+1. Комедія «Відморожений» розповідає про незвичайного героя, який випадково потрапив із 90-х років у сучасність.

На знімальному майданчику Дзідзьо час від часу занурювався в атмосферу буремних 90-х та згадував своє непросте дитинство. 

«90-ті роки це максимальна бідося. Тоді було важко не тільки мені, всій Україні було важко. Я пам’ятаю, що у 1997 році помер тато, і моя мама виїхала на заробітки за кордон. Я не міг зрозуміти, де мій тато, де моя мама, чому я сам, як маю вчитися. Я залишився з бабусею і дідусем», – розповідав під час зйомок Дзідзьо. 

Артисту тоді тільки-но виповнилося 13 років, та він самостійно їздив із області на навчання до Львова.

«Я не розумів, як можна розрахувати гроші, щоб до Львова туди-назад з’їздити, ще й поїсти на щось треба. Два рази мені не вистачило грошей. Тому якось тиждень сидів вдома не було за що поїхати до Львова. У той час я зрозумів, що треба брати себе в руки. У всьому є плюси, бо тоді я став самостійним. Почав думати, що робити далі. В один момент став на ноги і сказав до роботи», – пояснив артист.

При цьому, попри власні переживання, актор запевняє, що для комедії вони «взяли лише найкраще, що було у 90-х роках». Тому серіал подарує глядачу тільки чудові емоції та приємну ностальгію за стилем, одягом, музикою, мистецтвом та зірками того часу. 

«Я завжди говорив, що у всьому треба знаходити гарне і симпатичне. Навіть у 90-х роках для комедії ми знайшли саме це. Серіал, який ми зараз готуємо, буде супер класний, смішний та цікавий», – запевняє артист.

За сюжетом 16-серійної комедії «Відморожений», родина Дзідзюків у підвалі власного будинку в старому холодильнику випадково знаходять замороженого Мішу Дзідзюка – свого родича, який зник 23 роки тому. Виявляється, Міша став частиною великого наукового експерименту. Тепер життя родини зміниться назавжди, адже Дзідзюки змушені жити разом з «відмороженим» родичем, який розумом, відчуттями та звичками застряг у «лихих 90-х». Виробництвом проекту на замовлення каналу 1+1 займається продакшн «ОСНОВА ФІЛЬМ». Прем’єра комедії «Відморожений» відбудеться вже цього року на каналі 1+1.

Дзідзьо часто ділиться сокровенним на своїй сторінці в Instagram. Від однієї зі своїх архівних знахідок артист не стримав сліз.

Ми впевнені, Галина Янівна пишається сином, який невтомно запалює вогні українського шоу-бізнесу. Дивись яскравий виступ співака з його вихованцями на сцені «Голосу. Діти-5»:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин про Дзідзьо читай тут:

1. Дзідзьо розчулив історією про втрату батька (відео)

2. «Я можу навіть укусити», — відвертий Дзідзьо

3. Я купував штани замість іграшок: Дзідзьо розповів про своє дитинство

4. Дзідзьо розповів моторошну історію про свою маму (це зворушує до сліз)

Новини по темі