Єгор Гордєєв розповів історію волонтерки з Києва: «Маленька справа робить ланцюг великих справ»

Єгор Гордєєв розповів історію волонтерки з Києва і наголосив на важливості кожної маленької справи (відео)
Instagram/yegorgordeev

Ведучий 1+1 Єгор Гордєєв поділився історією киянки Олі та подякував всім волонтерам.

Поділитися:

Ведучий "Сніданку з 1+1" та продюсер інфотейнмент шоу «Твій день» Єгор Гордєєв подякував всім волонтерам та розповів історію киянки Олі, яка з початку війни допомагає людям. Гордєєв наголосив на важливості кожної маленької справи, коли кожен на своєму місці воїн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місяць війни в Україні. Ведучий Єгор Гордєєв про життя у кадрі та поза ним у воєнний час

На своїй сторінці в Instagram Єгор Гордєєв записав відеозвернення, в якому говорить наступне:

"Зараз дуже багато історій людей, які ми не розповідаємо, не називаємо їхніх імен, адрес. Хтось думає: якщо він не у великому волонтерському центрі, то він не допомагає. Але це не так. Маленька справа, яку ти просто хочеш довести до кінця, когось нагодувати, комусь дати прихисток, когось проінформувати, робить ланцюг великих справ".

Єгор Гордєєв розповів історію киянки Олі, яка з перших днів війни залишилася в місті та обладнала свій двір для допомоги сусідам та всім людям, які цього потребують. Далі Гордєєв розказує деталі історії:

"Одного разу ввечері на подвір'я до Олі прийшов хлопець з бінарним розладом. Вона йому допомогла: відправила у психіатричну клініку, налаштувала там все від нуля до великої системи, там не було нічого".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс розповіла про те, як займається волонтерством та допомагає людям під час війни

Насамкінець Єгор Гордєєв звертається до кожного:

"Будь, як Оля, будь волонтером, дякую всім цим людям, які це роблять, #дякуюволонтерам".

Нагадаємо, Єгор Гордєєв з перших годин війни залишається разом з українцями по той бік екрану. Саме він разом з Марічкою Падалко першими повідомили українцям про війну, яку відкрито та повномасштабно розпочала росія 24 лютого. Наразі Єгор Гордєєв продовжує вести шоу "Сніданок з 1+1", яке щодня виходить на каналах ТЕТ та 2+2 з 08:00 до 11:00, а також на YouTube-каналі. Крім того, Єгор Гордєєв разом із колегою Володимиром Рабчуном стали постійними ведучими каналу FREEДОМ, нового російськомовного телевізійного каналу. Його трансляція направлена на понад 60 країн світу аби протидіяти навалі неправдивих новин в російськомовному інформаційному просторі. 

Новини по темі