Зупиніть геноцид: ведучі 1+1 Тімур Мірошниченко та Володимир Рабчун приєдналися до закликів врятувати Маріуполь

Ведучі 1+1 Тімур Мірошниченко та Володимир Рабчун закликали врятувати Маріуполь

Врятувати людей, які залишилися в окупованому Маріуполі, закликали ведучі 1+1 Тімур Мірошниченко та Володимир Рабчун.

Поділитися:

Зупинити знищення Маріуполя і геноцид його мешканців, а також забезпечити гуманітарні коридори для евакуації місцевих мешканців закликали ведучі 1+1 Тімур Мірошниченко та Володимир Рабчун. Нагадаємо, раніше з подібним закликом звернулися до світу їхні колеги: ведучі програми "Твій день" Стася Ровінська та Ірина Ванникова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місяць війни в Україні. Ведучий Єгор Гордєєв про життя у кадрі та поза ним у воєнний час

У відео, опублікованому на своїй сторінці в Instagram, Тімур Мірошниченко з болем в голосі каже:

"Ми хочемо кричати: врятуйте Маріуполь, місто помирає!"

Також у цьому відео із закликами врятувати мешканців міста до світу звертаються Ольга Сумська, Станіслав Боклан, Павло Зібров та інші відомі українці.

Відео з кадрами винищення Маріуполя та його мешканців Тімур Мірошниченко підписав словами:

"В Маріуполі гуманітарна катастрофа! Понад 300 тисяч жителів перебуває в повній блокаді вже 3 тижні. Без води та їжі! Російські війська обстрілюють гуманітарні коридори і не пропускають вантажівки і автобуси в місто. Ми кричимо всьому світу: ВРЯТУЙТЕ МАРІУПОЛЬ! Дайте шанс евакуюватися! Дайте можливість вивезти звідти людей! Дайте шанс жити!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Внесок ведучих 1+1 у боротьбу з агресором: Костянтин Грубич, Володимир Рабчун та Тімур Мірошниченко про ефіри, медіаборотьбу та забезпечення тероборони

Колега Тімура Мірошниченка по шоу "Твій день" Володимир Рабчун також звернувся до світової громадськості із закликом врятувати маріупольців. У відео, опублікованому у себе в Instagram ведучий говорить:

"Вже котрий тиждень поспіль Маріуполь залишається в облозі. Там сотні тисяч людей, і вони залишаються без води, їжі, тепла. Я розумію, що зараз керівництво країни намагається знайти вихід. А ми їм можемо допомогти в цьому процесі. Яким чином? Розповсюджуйте інформацію про Маріуполь, закликайте усіх, щоб дозволили гуманітарні коридори. Звертайтеся до лідерів адекватних країн, щоб вони нарешті закрили повітряний простір України. Маріупольці майють жити! Маріуполь – це України! Слава Україні!"

Весь світ намагається зупинити російських окупантів у їхній жахливій війні, в якій головною мішенню вони обирають мирне населення. Тож варто зібрати якомога більше доказів воєнних злочинів росії, щоб за свої нелюдські вчинки вона понесла законне покарання.

Новини по темі