Єгор Гордєєв знайшов брата близнюка – телеведучого у мультику «Щенячий патруль»

Єгор Гордєєв озвучив дитячий мультфільм

Єгор Гордєєв озвучив улюблений дитячий мультфільм «Щенячий патруль».

Поділитися:

Телеведучий і продюсер «Твій день» на 1+1 Єгор Гордєєв озвучив персонажа мультфільму «Щенячий патруль у кіно»! Українським голосом Гордєєва заговорить ведучий новин міста Пригод – Марті Викривач. Разом з Єгором, ролі озвучили: Євген Гашенко і Олександр Бережок, Олександра Пустовіт, Вероніка Лук’яненко.

За сюжетом анімації – команда цуценят кидає виклик злодію Гамдінґеру, який став мером Бухти Пригод. На лідера щенячого патруля, хлопчика Райдера та його друзів-щенят чекають веселощі й небезпека, таємниці минулого і нові знайомства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Сенічкін з’явився у ролі вовка у Facebook

Герой Єгора Гордєєва – спритний, винахідливий і трохи шалений журналіст. Це, вважає Єгор – їхня найбільша спільна риса. Вони обидва готові на все, щоб докопатись до істини. Марті Викривач – дещо гордовитий, але на противагу цьому – добрий.

«Гордовитість –  хвороба багатьох журналістів. Ми за крок до «пафосу». Цей чувак – класне щеплення для журналістів. Ми не маємо бути далекими від глядачів, ставати зарозумілими! Треба бути в курсі подій і занурюватися в них з головою.

Треба мати жагу до новин, – така жага 100% є у мого персонажа Марті. Обов'язково подивіться. Раджу всім студентам-журналістам. Марті – чувак, який знає собі ціну. Він – номер один після мера, несе велику відповідальність, тож має бути на висоті. Не знаю чи мені вдалося емоційно поєднати це у всій палітрі, але мені було цікаво!», – розповів Єгор Гордєєв.

Цікаво, що в оригіналі мультфільму, Марті Викривача озвучував Джиммі Кіммел – відомий американський комік, стендапер, лауреат премії Еммі та володар зірки на голлівудській алеї слави. Найбільше Джиммі відомий за авторською програмою «Шоу Джиммі Кіммела», яке безперервно виходить вже 18 (!) років.

«Я страшенно був здивований, коли дізнався, що в оригіналі Марті озвучує Джиммі Кіммел. Він неймовірно круто пародіює, вміло поєднує образи. І робить це дуже емпатично. Він мене надихнув! «Щенячий патруль» – дуже добрий мультик. Кожному варто побачити, як люди змінюються, коли їм показують що насправді важливо. Я думаю, що з очима, мокрими від сміху та щемливої історії вийдуть всі – і діти, і дорослі», – поділився Єгор Гордєєв, який подарував свій голос Марті в українській озвучці.

«Щенячий патруль» транслюється у 160 країнах, а до числа його поціновувачів входять: прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо, співак Джастін Тімберлейк, американський комік Джиммі Фелон, актор Декс Шепард та зірка реаліті-шоу Кім Кардаш’ян!

Прем’єра повнометражного мультика «Щенячий патруль у кіно» відбудеться вже 12 серпня!

Новини по темі