Екс-чоловік Слави Камінської пригрівся в обіймах іншої (фото)

Колишнього чоловіка Слави Камінської заскочили з іншою (ФОТО) | Особисте життя | 1+1
Фото: instagram/edgar_kaminskyi

На відстані поцілунку.

Поділитися:

Наприкінці жовтня співачка Слава Камінська вперше після розлучення прокоментувала особисте життя — зізналась, що . А ось її екс-чоловік Едгар розповідати про захоплення не поспішає, але також дає приводи для чуток. 

Учора він став гостем грандіозного балу L'Officiel Red Shoes Christmas Dance by Mercedes-Benz. На події, яка зібрала найяскравіших та найуспішніших українців, пластичний хірург засвітився в обіймах іншої — Ольги Багатої. 

Співвласниця і арт-директор бренду Jean Gritsfeldt ніжно пригорнула Едгара Камінського до себе, а він міцно вхопив її за талію. 

Фото: Orest.com.ua

Варто зазначити, що особливий вечір утворив й інші неочікувані пари. До прикладу, Женя Кот хоча й завітав на бал разом зі своєю дружиною Наталією, на танцювальний паркет вийшов у компанії розкішної білявки. Так само з новими партнерками засвітилися Іраклі Макацарія та Даніель Салем. Утім, на відміну від Едгара і Ольги, вони настільки трепетних обіймів не продемонстрували. 

Фото: Orest.com.ua

Цікаво, що днями розлучені Слава і Едгар Камінські зустрілися на дні народженні їхніх дітей. Заради сина і доньки батьки забули про суперечки та навіть зробили світлину на пам’ять. 

Що зруйнувало шлюб колишнього подружжя, дізнаєшся з відео: 

Більше цікавих новин:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі