Екс-дружина Потапа у блискучій сукні з високим розрізом завітала на музичну премію

Екс-дружина Потапа Ірина Горова у блискучій сукні з високим розрізом завітала на музичну премію | 1+1
Фото: facebook/gorovaya.irina

Розкішна матуся.

Поділитися:

На музичну церемонію M1 Music Awards 2019, що відбулася цими вихідними, завітав чи не весь музичний бомонд України. Найвідоміші співаки та продюсери вийшли на червону доріжку, хизуючись епатажними образами. Так, зухвалим перформансом здивувала Настя Каменських, яка . А яскрава alyona alyona з’явилася на публіці , та ще й у компанії молодика.

Не могла пропустити церемонію й Ірина Горова – продюсерка та колишня дружина Потапа. Аби сяяти не гірше від зірок, вона обрала блискучу кремову сукню українського бренду the COAT. Ніжній палітрі образу Ірина додала трохи пікантності – у цьому їй допоміг височенний розріз.

Фото: instagram/gorovaya_irina

На червону доріжку продюсерка вийшла з дітьми – Наташою Горовою та Андрієм Потапенком. Донька підтримала пастельний настрій зіркової мами і вбралась у напівпрозору бежеву сукню. Та схоже, справа не лише в кольорі: дівчина обрала лук, що підкреслить її стильні тату.

До речі, нещодавно Ірина Горова поділилась із журналістами ЖВЛ власними правилами виховання дітей. Дивись про це у відео:

Більше про Ірину Горову:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі