Екс-коханий Майлі Сайрус вперше прокоментував розрив зі співачкою

Ліам Гемсворт поставив крапку у розмовах про розрив з Майлі Сайрус | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Кінець – це завжди новий початок.

Поділитися:

Серцю не накажеш – довела співачка Майлі Сайрус, коли покинула свого чоловіка заради дівчини. Стосунки зірки з австралійським актором Ліамом Гемсвортом тривали десять років. За цей час пара встигла пережити багато подій – заручини у 2012 з подальшим болісним розривом, пристрасне возз’єднання та надмірну увагу ЗМІ.

Цікаво, що саме у той неспокійний час Майлі вперше помітили на побаченні з дівчиною. Її супутницею стала «янгол» Victoria’s Secret Стелла Максвелл. Зірці не лишилося нічого, крім як визнати свою бісексуальність.

Фото: @mileycyrus

Тож тепер шлюб Майлі та Ліама розпався, і вони вирішили рухатися далі. Шанувальники обох зірок чекали на реакцію Гемсворта. І ось нарешті він зробив офіційну заяву. Під останньою публікацією на своїй сторінці в Instagram актор розповів, що бажає колишній коханій лише міцного здоров’я та щастя. «Це наша особиста справа, тому я не даватиму ЗМІ жодних коментарів», – пояснив Ліам і додав:

Будь-які інші цитати, які приписуватимуть мені – брехня.

Фото: @liamhemsworth

Це не що інше, як справжній чоловічий вчинок та мудрий погляд дорослої людини на життя.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин про Майлі Сайрус читай тут:

1. Зухвала Майлі Сайрус презентувала свій найепатажніший кліп (відео)

2. Майлі Сайрус та Ліам Гемсворт проводять медовий місяць з родиною

3. У мережі обговорюють весілля співачки Майлі Сайрус

Новини по темі