Екстремал Дмитро Комаров став приборкувачем кровожерливих драконів (ФОТО)

Екстремал Дмитро Комаров став приборкувачем кровожерливих драконів (ФОТО)

Ведучий і мандрівник мало не став дичиною для доісторичних ящурів. 

Поділитися:

Ведучий програми "Світ навиворіт", мандрівник-екстремал Дмитро Комаров мало не став "дичиною" для доісторичних ящурів. У Індонезії на острові Комодо він потрапив до лігва гігантських варанів-людожерів. При цьому із засобів захисту у нього була лише дерев'яна палиця, з допомогою якої ведучий протягом усіх зйомок тримав небезпечних тварин на відстані від себе й оператора.

Кадри, від яких у жилах холоне кров, Діма покаже у новій серії "Світу навиворіт" у неділю, 3 серпня, на каналі "1+1". Початок – об 11.00. Саме ця серія завершує індонезійський сезон програми.

"Це без перебільшення нащадки динозаврів, які сьогодні лишилися на острові Комодо в Індонезії, - ділиться емоціями Діма. – Нагадує "Парк юрського періоду" режисера Стівена Спілберга, правда, дія відбувається не в кіно, а в житті. Це територія драконів. Місце, де кровожерливі чудовиська тероризують острів'ян і приходять за новими жертвами".

За час перебування на острові команда "Світу навиворіт" почула достатньо історій від тих, хто тільки дивом врятувався від небезпечних драконячих щелеп.

Гігантські варани з'явилися на Землі ще 500 мільйонів років тому й досі полюють на людей. Середня довжина комодського варана – два метри. Його зуби за формою і гостротою нагадують хірургічні скальпелі, а кігтями він може розривати навіть металеві листи.

До речі, в останній серії цього сезону глядачі також побачать сюжет про те, як у Індонезії на мандаринових плантаціях збирають наші улюблені новорічні фрукти. А ще – експресивну підбірку найяскравіших моментів індонезійської експедиції.

Нагадаємо, наступний сезон "Світу навиворіт" буде присвячено Латинській Америці. Зйомки розпочнуться скоро – над підготовкою і розробленням маршруту уже працюють.

"Сві навиворіт" - авторський проект мандрівника Дмитра Комарова на каналі "1+1". Ведучий подорожує світом удвох із оператором,часто опиняючись у найнебезпечніших і найекзотичніших місцях, яких немає в жодному туристичному маршруті.

Індонезійський сезон "Світу навиворіт" - 5-й за рахунком. Усі серії онлайн дивіться тут.

Новини по темі