ELLE Чехія підтримав Україну: на обкладинці ілюстрація чесько-української художниці

На обкладинці ELLE Чехія ілюстрація чесько-української художниці

Журнал ELLE Чехія присвятив свій номер Україні.

Поділитися:

На обкладинці квітневого номера журналу ELLE Чехія у знак підтримки України під час російсько-української війни зображено дівчину у жовтому светрі на синьому фоні, яка плаче сльозами кольору українського прапора. Це ілюстрація чесько-української художниці Даніели Геродесової. 

ELLE

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журнал Time присвятив обкладинку нового номера війні в Україні: на фото українська дитина

У номері також міститься звернення головної редакторки ELLE Україна Софії Забуги. Вона написала, що 24 лютого 2022 року поділило життя на "до" та "після":

Хто б міг подумати, що слова про бойові дії, які ми пам'ятаємо із підручників історії про Другу світову війну, стануть суворою реальністю у житті сьогоднішніх українців. Хто б міг подумати, що через 77 років після закінчення Німецько-радянської війни мирні жителі України ночуватимуть у протиатомних притулках, міста обстрілюватимуться ракетами, а танки їздитимуть вулицями, де ще недавно українці мчали своїми звичайними справами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американська модель Белла Хадід: "Я стою на боці кожної людини, яку торкнулася ця війна, і безневинних людей, чиї життя назавжди змінилися"

Нагадаємо, що вже багато всесвітньо відомих видань підтримало Україну та створили обкладинки про російсько-українську війну: Vogue, TIME, ELLE та інші.

Новини по темі