Ештон Кутчер прокоментував спогад Демі Мур про секс утрьох

Ештон Кутчер прокоментував спогад Демі Мур про груповий секс | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Нові подробиці складних стосунків між екс-подружжям.

Поділитися:

Днями інтернет облетіла провокативна новина про деталі гучного розлучення однієї з найкрасивіших пар Голлівуду – акторів Ештона Кутчера та Демі Мур. Подія набула резонансного обговорення після шести років замовчування через скандальні мемуари акторки – «Назовні». У них Мур розповіла про всі скелети з шафи подружжя: ліжко, зради, а також пропозицію групового сексу.

Фото: Getty Images

Поки шанувальники ошелешено знайомилися з несподіваними секретами екс-закоханих і темною стороною Кутчера, ЗМІ з нетерпінням чекали на реакцію актора – і він не забарився з відповіддю. Ештон написав велику гнівну «анотацію» до нової книги Мур, однак… видалив усе в останній момент! Про це він коротко сповістив читачів у своєму Twitter:

Я хотів натиснути на кнопку та зберегти справді токсичний твіт. Але потім подивився на своїх сина, доньку, дружину та видалив його.

Схоже, Мур вдалося дати колишньому добрячого ляпаса, однак стрічного удару актор завдавати не планує.

Більше про скандального коханця Демі Мур дізнайся у відео:

Читай також матеріали про акторку:

1. «Зрадила у ніч перед весіллям»: Відверте зізнання Демі Мур

2. Лише у капелюсі: 56-річна Демі Мур оголилася для глянцю (фото)

3. Демі Мур знову вдягнула вишиванку — і їй дуже личить

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі