Наймодніші зіркові образи вересня, які хочеться повторити

Найкращі вбрання зірок у вересні 2019 (добірка з фото) | Зірковий стиль | 1+1
Фото: Jetsetter

Підбиваємо підсумки першого місяця нового сезону. 

Поділитися:

У вересні знаменитості мали кілька додаткових приводів поставитися особливо ретельно до вибору вбрання. І мова не лише про премію «Еммі» та інші урочистості, які вимагають вечірнього дрес-коду. Адже саме цього місяця відбулися найгучніші Тижні моди — в Нью-Йорку, Лондоні, Мілані, Парижі. 

Звісно, не всі зірки стали гостями показів, але багато хто здивував своїми модними експериментами. І про тих, і про інших — у нашій добірці найстильніших образів місяця. 

Отож, чи то з початком осені Єва Лонгорія змінила стиліста, чи то ніяк не натішиться своєю схудлою фігурою, але у вересні кількість вдалих луків акторки — рекордна. Оскільки майже всі вони були total black, можна зробити висновок, що зірка все ж хотіла підкреслити стрункість... Але зробила це зі смаком. В атласному комбінезоні, поєднаному з вишуканим жакетом, можна з’явитися і на світському заході, і в офісі. 

Фото: Getty Images

Якщо навіть на початку жовтня твоє серце стискається від туги за літом, варіант костюма від Каті Осадчої вмить покращить настрій. Відтінок золотого лайма (або Golden lime за версією Інституту кольору Pantone) перенесе спогадами в теплу пору, а сувора клітинка додасть «діловий» акцент. Замість брюк — елегантна спідниця-олівець, а на талії — лаконічний пояс. 

Фото: instagram/kosadcha

Джамала у вересні запропонувала небанальну альтернативу класичному тренчу — з «джинсовими» вставками. Верхній одяг від українського бренду співачка поєднала з брюками свого улюбленого (і актуального цієї осені) широкого фасону — палаццо. Бежевий + денім = ідеальний мікс! 

Фото: instagram/jamalajaaa

Найромантичнішим вбранням місяця можна з упевненістю назвати приталену аквамаринову сукню Кейт Міддлтон. Сподіваємося, ти пам’ятаєш, що восени 2019-го квітковий принт так само актуальний, як і в теплу пору. Оскільки тебе —  на відміну від герцогині Кембриджської — королівський протокол ні в чому не обмежує, здивуй усіх поєднанням кокетливих троянд із брутальною косухою або пальто oversize.

Фото: Getty Images

Мабуть, завершення серіалу «Школа» надихнуло акторку Ірину Кудашову на експерименти зі стилем. Адже минулого місяця шанувальники вперше побачили 19-річну зірку такою дорослою та жіночною. Шорти, велосипедки і футболки з кумедними малюнками Іра проміняла на трендову спідницю міді з ефектним розрізом та напівпрозору блузу. Ще більшої уваги в її образі заслуговує цікаве поєднання насичених кольорів — яскравих зеленого і блакитного. 

Фото: instagram/irinaa_kudashova

Ще одна експериментаторка вересня — племінниця принцеси Діани, леді Кітті Спенсер. Розкішних суконь в її гардеробі навряд чи стало менше, але поряд із ними почали з’являтися брюки та костюми. Втім, найбільше обговорень викликали навіть не вони —  а шкіряний плащ з леопардовим принтом. Це подвійне влучення в ціль: фактурний матеріал і хижі мотиви стали лейтмотивом більшості осінніх колекцій, тому поєднання цих трендів — справжній хіт. 

Фото: instagram/kitty.spencer

Щосезону модель Ельза Госк встигає не лише засвітити дизайнерські вбрання на подіумі, а й потрапити до об’єктивів фотографів за його межами. Попри свою любов до простого крою, їй знову й знову вдається стати зіркою street style. Дивись і запам'ятовуй!

Фото: instagram/hoskelsa

Вересень Дженніфер Лопес був присвячений презентації фільму «Шахрайки з Волл-стріт», в якому вона зіграла одну з головних ролей. Упродовж численних допрем’єрних показів і промозаходів зірка встигла засвітити не один модний лук. До прикладу, джинсовий костюм з корсетним верхом, баскою і прозорими човниками. Чи наважуватися на такий авангардний фасон — вирішувати тобі. Але взяти до уваги ідею варто.

Фото: Getty Images

Більше красивих зіркових вбрань: 

1. З чим поєднати зміїний принт: Стильна ідея від Єви Лонгорії

2. Сміливо! Ріта Ора показала, як носити червоний колір цієї осені

3. Вікторія Бекхем довела, що total black – це не нудно

4. Олена Шоптенко похизувалася стрункими ніжками в міні-шортах

5. Онучка Софії Ротару засліпила Нью-Йорк блискучою сукнею з пікантним розрізом

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі