Фестиваль Atlas оголошує благодійний збір та запрошує на найкращі вихідні

Організатори фестивалю Atlas підготували ряд подій, аби зібрати кошти для України - 1+1

Організатори фестивалю Atlas підготували ряд подій, аби зібрати кошти для України.

Поділитися:

Через повномасштабне вторгнення росії в Україну, музичний фестиваль Atlas вже другий рік поспіль не пройде у звичному форматі. Проте, як і минулого року, організатори підготували ряд подій аби зібрати кошти для України. Так у фестивальників буде можливість придбати благодійний квиток, подивитись фільм у кінотеатрах, а також зануритись у фестивальну атмосферу в самому центрі Києва. 

Цього року всі забрані кошти будуть передані у Благодійний фонд «Твоя опора», який надає допомогу дітям із вродженими вадами серця, медзакладам, дитячим будинкам та інтернатам, прихисткам та постраждалим від війни в Україні. Мета збору – 2 млн гривень на допомогу київській міській клінічній лікарні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На "1+1 Україна" відбудеться трансляція концерту "Нескорені"

атлас

БЛАГОДІЙНІ КВИТКИ НА ФЕСТИВАЛЬ ПЕРЕМОГИ

Починаючи з 3 липня, на сайтах квиткових операторів можна придбати одноденний квиток з відкритою датою на фестиваль Atlas після перемоги. Всього таких квитків 500 штук за ціною 1000 грн. Будь-хто, хто придбає цей квиток зможе обрати на власний розсуд будь-який день фестивалю, коли той відбудеться у Києві. 100% від продажу квитків + сервісний збір буде передано на благодійність.

Посилання на квитки.

ОФЛАЙН-ПОДІЯ В ЦЕНТРІ КИЄВА

Також організатори фестивалю не змогли залишити фестивальників без уваги, тому 15 липня Atlas та торговельно-розважальний центр Gulliver проведуть найкращий вихідний: весь день у Gulliver будуть діяти знижки до 70%, на площі перед ТРЦ буде створена фан-зона, де на великому екрані буде можливість подивитись фільм “Найкращі вихідні”. Вхід на фан-зону вільний.

Програма заходу 15 липня у ТРЦ Gulliver:

  • протягом дня знижки до 70% у магазинах ТРЦ Gulliver;
  • 15:00 – 22:00: фан-зона на Спортивній площі з баром, фуд-кортами, лаундж-зоною, а також сценою, на якій виступлять українські артисти, а також резиденти “Підпільного стендапу”, серед яких: Василь Байдак, Святослав Загайкевич, Дмитро Білоус; 
  • з 19:00 до 20:30 кінопоказ просто неба комедії “Найкращі вихідні”, яку створила команда FILM.UA Group у партнерстві з фестивалем Atlas.  на найбільшому екрані ТРЦ Gulliver;
  • 20:30 - 22:00 концерт на терасі за участі українських артистів. Вхід на терасу обмежений, а квитки можна буде отримати придбавши благодійний квиток на фестиваль після перемоги, вигравши їх у соціальних мережах фестивалю та партнерів: Gulliver, Mastercard, Jameson, Uklon, або вже безпосередньо на фан-зоні.

БЛАГОДІЙНИЙ ПОКАЗ ФІЛЬМУ

15-го липня до мереж кінотеатрів Multiplex повернеться українська комедія “Найкращі вихідні”,  яку створила кінокомпанія FILM.UA Group у партнерстві з фестивалем Atlas. Це комедія, яка розповідає 4 різні історії: про романтичні почуття, які виникають у найнесподіваніший момент, про справжню чоловічу дружбу та про сімейні цінності. Усіх героїв фільму об’єднує любов, музика, літа та фестиваль Atlas.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керівник Big Brave Events 1+1 media Володимир Завадюк став новим героєм рубрики «Як ти тримаєшся?»

Режисер фільму Влад Климчук, а до акторського складу входять: Дар'я Петрожицька, Ірма Вітовська, Аліна Чебан, Богдан Осадчук, Олександр Рудинський, Макс Девізоров, Ада Роговцева, Георгій Хостікоєв, Наталія Бабенко. Також, у глядачів буде можливість побачити зіркові камео VERKA SERDUCHKA, The Hardkiss, Артема Пивоварова, alyona alyona, ONUKA.
100% від продажу квитків також буде перерахована у Благодійний фонд “Твоя опора”.

Нагадаємо, минулого року на зібрані кошти від Atlas-online #рашагудбай було придбано 52 портативні сонячні панелі, на суму більше ніж 2,5 млн гривень, які було передано військовим на фронт. 

 

Новини по темі