Футболісти на війні: Профутбол Digital розповіли історію Юрія Вернидуба та передали позашляховик для ЗСУ

Футболісти на війні: Профутбол Digital розповіли історію Юрія Вернидуба та передали позашляховик для ЗСУ

Юрій розповів про важкий початок повномасштабної війни рф проти України, про завдання, які йому доводилося виконувати на передовій, та потрапляння під обстріли. 

Поділитися:

У межах трансляції матчу Уельс-Україна редакції “Профутбол Digital” та FootballHub, спортивних Digital-проєктів групи 1+1 media, проводили збір коштів на позашляховик для 39 дивізії Збройних Сил України. Загалом, завдяки донатам глядачів, а також внескам партнерів – освітньому проєкту 1+1 media school та компанії Parimatch – вдалося зібрати понад 300 000 грн. 

На виручені кошти було придбано позашляховик для дивізії ЗСУ, де служить головний тренер ФК “Кривбас” Юрій Вернидуб. Колеги з Профутбол Digital особисто передали Юрію авто та поспілкувалися з ним в межах спеціального інтерв’ю. 

“Вдячний вам, а також тим людям, які робили донати. Низький уклін кожному, хто брав у цьому участь. Це дійсно велика справа… Для хлопців, які надають нашій дивізії необхідні координати та працюють практично на нульовому рівні, це цінний подарунок. Вже найближчим часом ця автівка відправиться на виконання своїх бойових завдань”, – підкреслив Юрій Вернидуб. 

Профутбол Digital

Окрім того, Юрій розповів про важкий початок повномасштабної війни рф проти України, про завдання, які йому доводилося виконувати на передовій, та потрапляння під обстріли. 

“27 лютого я відправився у військкомат м. Запоріжжя. Спершу мене відправили у частину, де перебував три дні, а потім – на полігон. Часу на навчання майже не було. Практично через кілька днів нас відправили на південний напрямок…У нас дуже дружня дивізія…Навіть ніколи не думав, що українська нація зможе так потужно об’єднатися у спільному горі. Це дуже цінно”, – зауважив Юрій. 

Зокрема, головний тренер ФК “Кривбас” розповів про те, як на фронті переглядав фінал Ліги чемпіонів і матчі збірної України, біль та втрати від приходу так званого “русского мира”. 

Повна версія матеріалу доступна на YouTube-каналі за цим посиланням. Ключові меседжі випуску – #BoycottRussianSport, #TurnOffRussia, #StandWithUkraine, #StopWarInUkraine. Автор – спортивний журналіст Володимир Звєров. 

Новини по темі