Голівудська зірка Пріянка Чопра розплакалася від історій українських мам, які втікали від війни (зустріч у Варшаві)

Голлівудська акторка Пріянка Чопра зустрілась з українськими біженцями у Варшаві і не стримала сліз від почутих історій
Instagram/priyankachopra

Відома акторка Пріянка Чопра відвідала в Польщі українських біженців і не змогла стримати сліз.

Поділитися:

Голлівудська зірка, а також посол доброї волі ЮНІСЕФ Пріянка Чопра відвідала у Варшаві українських біженців: дітей та мам, які рятувалися від війни. 

Про цю зустріч на своїй сторінці в Instagram Пріянка написала наступне:

"Невидимі рани війни — це ті, що ми зазвичай не бачимо в новинах. Проте вони були настільки очевидні для мене сьогодні, коли розпочався перший день моєї місії ЮНІСЕФ ​​у Варшаві. 2/3 дітей з України були переміщені (всередині країни та за кордоном). Це ВЕЛИЧЕЗНЕ число є нищівною реальністю війни, коли 90% людей, які перетинають кордон, становлять жінки та діти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми не можемо програти цю битву", — Стінг перервав виступ у Польщі, щоб підтримати Україну (відео)

Історії мам, яким довелось втікати від війни і рятувати дітей, змусили Пріянку Чопру розплакатись.

Пріянка ЧопраФОТО: Facebook UNICEF Ukraine

Акторка зізнається, що захоплюється жінками з України, адже попри біль, втрати та травми, вони працюють у центрах для переселенців і допомагають одна одній. Чопра відвідала ігрове заняття з психологічної підтримки дітей.

Пріянка ЧопраФОТО: Facebook UNICEF Ukraine

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ви не перестаєте співати навіть у найважчі хвилини», – переможець британського шоу The Voice 2021 Крейг Едді розповів про своє захоплення українцями

Акторка підтримує Україну з перших днів повномасштабної війни, яку проти нас почала росія. Пріянка Чопра писала у соцмережах:

"Ситуація, яка складається в Україні, є жахливою. Невинні люди живуть у страху за своє життя та життя своїх близьких, намагаючись зорієнтуватися в невизначеності найближчого майбутнього".

Новини по темі