Голлівуд про Україну: акторка Кейт Бланшетт спродюсувала та озвучила документальний фільм про війну в Україні

Голлівудська зірка Кейт Бланшетт спродюсувала та озвучила документальний фільм про війну в Україні
Instagram/cate_blanchettofficial

Голлівудська зірка Кейт Бланшетт стала продюсером документального фільму про події в Харкові після російського вторгнення в Україну.

Поділитися:

Голлівудська акторка та посол доброї волі ООН Кейт Бланшетт стала продюсером документального фільму "Ukraine: Life Under Attack" ("Україна: життя під ударом"). У стрічці показані події в Харкові після 24 лютого, коли росія розпочала повномасштабну війну проти України. Фільм озвучила сама Кейт Бланшетт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голлівудська акторка Шерон Стоун підтримала Україну: зірка з’явилася у синьо-жовтому образі на коктейльному прийомі у Каннах (фото)

Фільм показали на британському каналі Channel 4. Його хронометраж 47 хвилин. Герої картини – пожежники, рятувальники, медики, прості харків'яни, їхні діти. Всі вони продовжують працювати і жити в зоні бойових дій і допомагати одне одному, чим можуть. У Твіттері Channel 4 написано:

"Ось як виглядає життя тих, хто потрапив під перехресний вогонь путінської війни проти України".

Закадровий голос Кейт Бланшетт у цій стрічці промовляє до глядачів:

"росія напала на Харків, намагючись силою змусити людей здатися. Вони відмовилися. Це історія про людей в епцентрі бурі. Про тих, хто ризикує всім, щоб захистити інших. Це історія про мужність, горе і непокору".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чому у 2022 році вмирають діти? Я почуваюся безпорадно", — соліст Imagine Dragons вчергове засудив війну в Україні

Нагадаємо, що відомий актор та кінорежисер Шон Пенн знімає документальний фільм про війну.

Новини по темі