Голлівудська акторка Шерон Стоун підтримала Україну: зірка з’явилася у синьо-жовтому образі на коктейльному прийомі у Каннах (фото)

Голлівудська акторка Шерон Стоун з'явилася в кольорах українського прапору на Каннському кінофестивалі (фото)
Getty Images

Акторка Шерон Стоун продемонструвала підтримку України на Каннському кінофестивалі: на одному з коктейльних прийомів голлівудська зірка з'явилася у костюмі в кольорах нашого прапора.

Поділитися:

64-річна голлівудська акторка Шерон Стоун одним зі своїх образів на Каннському кінофестивалі підтримала Україну: зірка  з’явилася у синьому костюмі з жовтою підкладкою на одному з коктейльних прийомів в межах фестивалю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кінофестивалі у Каннах зібрали 50 тисяч євро на підтримку українського кіно: ведучі вечора — Катерина Осадча та Юрій Горбунов, музичний гість — гурт KAZKA

Шерон Стоун вражає своїми вишуканими і елегантними образами на Каннському фестивалі 2022, про які пишуть у авторитетному виданні Vogue. Поміж інших образів акторка обрала брючний яскраво-синій костюм і синю шовкову сорочку, свій образ зірка доповнила синіми класичними туфлями на підборах. У цьому костюмі Шерон Стоун з'явилася на коктейльному прийомі, і коли вона позувала для фотографів, широко відкрила піджак, демонструючи яскраво-жовту підкладку. Таким чином цей образ Шерон Стоун повністю повторює кольори українського прапору.

Очевидно, що так голлівудська зірка підкреслила свою підтримку Україні. Робить це вона вже не вперше: у квітні Шерон Стоун запалила свічку в кольорах українського прапора і присвятила її народу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британський співак Гаррі Стайлс підтримав Україну на своєму концерті в Нью-Йорку

Шерон Стоун відома не лише як акторка, а й як борчиня за гуманітарний добробут людей на планеті. Цього тижня їй було вручено гуманітарну премію Better World Fund 2022 у межах Каннського кінофестивалю як відзнаку за її благодійну діяльність в усьому світі.

Багато світових зірок різними способами з початку війни висловлюють свою підтримку Україні. Дивіться сюжет "Сніданку з 1+1" про візит голлівудської акторки Анджеліни Джолі до до переселенців у Львові:

Новини по темі