Українська тенісистка Еліна Світоліна перемогла росіянку: всі призові перерахує військовим

Українська тенісистка Еліна Світоліна перемогла росіянку: всі призові перерахує військовим
соцмережі

Українські спортсмени підтримують Батьківщину в боротьбі проти російської агресії.

Поділитися:

У мексиканському Монтереї проходить турнір з тенісу. Українка Еліна Світоліна після перемоги над росіянкою Анастасією Потаповою зазначила, що всі призові гроші перерахує на допомогу українським військовим. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЗірки спорту висловилися на підтримку України та проти війни, розв'язаної Росією (Білодід, Світоліна, Ризатдінова, Харлан, Шевченко, Ярмоленко)

"Це дуже особливий турнір для мене. Всі призові гроші, які я тут зароблю, підуть українській армії", — заявила вона. 

В своїх соцмережах Еліна зробила декілька постів на підтримку України. В одному з них вона зокрема зазначила, що не братиме участі у турнірах, якщо російські та білоруські спортсмени не будуть виступати як нейтральні представники (без національної символіки). 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЯк світ спорту нас підтримав: заборони на проведення змагань в Росії через війну проти України

Росія розпочала повномасштабну відкриту війну з Україною 24 лютого. Весь світ об'єднався, підтримуючи український народ. Світові спортсмени демонструють небачену донині солідарність, розпочинаючи змагання з українського гімну або ж додаючи до форми елементи у кольорах українського прапору. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЯк весь світ підтримує Україну: наш прапор на стадіонах світу, наш гімн – у філармонії, Ейфелева вежа синьо-жовта

Новини по темі