Голос країни-9 – 4 випуск онлайн – сліпі прослуховування 10.02.2019

Голос країни-9 дивитися онлайн

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Голос країни-9 10 лютого на 1plus1.ua.

Поділитися:

У неділю, 10 лютого о 21:00 глядачі 1+1 побачать черговий ефір Голосу країни-9 — четвертий. Тренери сезону — шоумен Потап, співачка Тіна Кароль, мультиартист MONATIK і міжнародна зірка Dan Balan — вже встигли запросити до своїх команд талановитих учасників сліпих прослуховувань. Цього тижня підкорювати своїм співом серця суддів будуть нові зірки з народу. 

Першим на сцену Голосу країни-9 вийшов Олександр Мельник. З дитинства він мріяв стати медиком, щоб допомагати людям. Зараз працює черговим лікарем у дитячій лікарні міста Чернівці. Паралельно з роботою лікаря співає в пабах міста. Олександр потрапив у команду Потапа.

Наступною випробувала свої сили Карина Арсентьєва. У родини Карини, як і у більшості у місті, за будинком є город, на якому вирощують помідори. Вона завжди допомагала татові збирати помідори і їздила їх здавати. Допомагала до тих пір, поки не вступила в музичний коледж Глінки в Дніпрі, оскільки все своє життя  мріяла співати. До дівчини розвернулися всі чотири тренери, але вона обрала Потапа. 

Під пісню Василя Жадана виходить на ринг український боксер Олександр Усік. А підтримати його приїхав Денис Берінчик. Василь виконав пісню Браття, але, на жаль, ніхто з суддів не запропонував йому місце у своїй команді. 

Зараз життя Артема Ліски зовсім не таке, яким він собі його уявляв. Замість того, щоб будувати кар’єру співака, хлопець навчається в університеті та працює перекладачем англійської в шлюбній агенції. Участь у Голосі країни для нього — шанс все змінити. Виконанням хіта I'm sexy and I know it Артем не лише змусив Dan Balan танцювати, а й виборов собі місце у його команді.

Далі на сцену вийшла Вікторія Уварова — викладачка співу Наталії Могилевської. Вона може похизуватися власною методикою занять вокалом, але так і не реалізувалась як співачка. Голос країни подарував їй шанс для творчих амбіцій. Вікторія потрапила в команду MONATIKa.

Микола Задерей брав участь у Голос. Діти в 2012 році. Та прокласти шлях в український шоу-бізнес завадила лінь. На Голос країни-9 він прийшов за другим шансом. Тепер Микола знає, чого хоче, і готовий наполегливо працювати. В якості тренера учасник обрав MONATIKa.

Шайє Огенетіджирі з дитинства мріяла бути співачкою, проте батьки-чиновники з Нігерії завжди були проти. Єдиний спосіб здійснити мрію для Шайє був втекти в іншу країну на навчання. Вибравши професію, яку їй нав’язали батьки (навчається на гінеколога у Вінницькому університеті), дівчина з головою поринула в музику. У команді Тіни Кароль Шайє робитиме все, аби не втратити шанс стати зіркою.

Артур Рожицький вчиться у Львові на актора. На Голос країни прийшов, щоб здійснити свою мрію і подарувати тисячам глядачів гарний настрій. Хлопець виконав пісню Lana del Rey — Summertime Sadness, та, на жаль, нікого з суддів вона не зачепила. 

Наступною стала Дарина Храмова. З підліткового віку вона затята фанатка Тіни Кароль. Життєва історія дівчини дуже схожа на історію співачки. Як і у Тіни, тато Дарини був завжди проти, аби донька співала. Коли Дарина прийняла рішення серйозно займатися музикою, тато перестав з нею спілкуватися. Кумир дівчини — Тіна Кароль — почула її і запросила в свою команду. 

Анна Волобуєва виросла в неблагополучній родині. Та складне життя не зламало її, а загартувало. На Голосі країни дівчина хоче надихнути молодь знаходити сенс у творчості, а не у шкідливих звичках. Дівчина стала частиною команди MONATIKa. 

Далі боротися заправо йти далі вийшли «українські Backstreet Вoys» — гурт Action. Хлопці виконали запальну пісню Love me again. Тренери подякували артистам за виступ і запевнили, що на них чекає велике майбутнє. Але поки за межами проекту Голос країни.

Аліна Підлужна займається вокалом, експериментує і сама створює кавери на пісні улюблених виконавців. Нещодавно записала свою версію хіта MONATIKa — Вечность. Дівчина виклала кавер в Instagram і тренер із захватом прокоментував інтерпретацію своєї композиції. Це надихнуло Аліну взяти участь у Голосі країни. Вона обрала команду MONATIKa.

Останнім став виступ Марини Круть. Вона закінчила музичну школу, опанувала гру на бандурі та у 18 років поїхала працювати до Китаю. Український народний інструмент викликав захват у китайців. Після того Марина створила власний гурт і багато гастролює. Композиція Radiohead — Creep у виконанні бандуристки зачарувала суддів. Три тренери запропонували долучитися до своїх команд, але Марина обрала MONATIKa.

Новини по темі