Головні астрологічні події серпня 2022: ключові аспекти та небезпечні періоди

Головні астрологічні події серпня 2022
freepik.com

Які основні астрологічні події та планетарні з'єднання спостерігатимемо у серпні 2022?

Поділитися:

У серпні 2022 року нам доведеться пройти кілька перевірок на міцність. Нас чекають одразу кілька періодів, коли потрібно діяти обережно та ретельно продумувати кожен свій крок. Підготуватися до основних щомісячних явищ можна за місячним календарем на серпень 2022. Однак варто більш детально розглянути, які астрологічні явища та планетарні з'єднання нас чекають цього місяця. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДетальний гороскоп на серпень 2022 для всіх знаків зодіаку по днях від популярної астрологині

Фази Місяця серпень 2022

Молодий місяць: 27 серпня о 10:17
Повний місяць: 12 серпня о 3:35
Зростаючий Місяць: з 1 по 11 серпня та з 28 по 31 серпня
Спадний Місяць: з 13 по 26 серпня
Сонячне затемнення: ні
Місячне затемнення: ні.

У серпні не буде ані сонячного, ані місячного затемнення. Однак, астрологічні періоди серпня перевірять нашу фінансову, духовну та людську міць.

1-8 серпня на небі спостерігатиметься пік планетарної сполуки: з'єднання Урану, планети сюрпризів, несподіваних поворотів, Марса, який додає енергії та активності, та кармічного вузла, який ще все збільшує та розширює. Нас чекають складні емоційні конфлікти: аспекти війни та розривів. Однак, це сприятливий період для створення нових інформаційних та наукових технологій, для будь-якої діяльності, пов'язаної з ними. Велика ймовірність створення міцних об'єднань та спілок на довгий час. У цей період можливі вибухи в прямому і переносному значеннях: інформаційні, у ЗМІ, медіа (новини та плітки, моторошна інформація, обмеження).

4 серпня Меркурій входить у знак Діви, де є управителем. Даний транзит сприяє інтелектуальній роботі та є шанс вийти із замкненого кола.

9-15 серпня є ризики травмування, не бажано проводити планові операції. Можливі зміни у керівництві країн. 

11 серпня Сонце буде у напруженості з Ураном та кармічними вузлами, це період, коли усе таємниче стане явним. Також цього дня Венера переходить у знак Лева, що посилюватиме творчий потенціал. 

Повня 12 серпня у Водолії підсвітить усі накопичені емоції та можуть нести інформаційні сплески. Остерігайтесь емоціонального перевантаження у цей день. Можливі революційні настрої та у багатьох людей відкриються очі на те, що відбувається. 

14-15 серпня буде опозиція Сонця та ретро-Сатурна та аспект Марса до ретро Плутона, цього дня відбудуться ключові, кардинальні зміни. 

20 серпня Марс перейде у знак Близнюків, що різко змінить щось у воєнному плані.

26 серпня Меркурій перейде у Терези, а Марс буде у напрузі із Сонцем. Можливі конфлікти, травми та неприємності.

Новий місяць 27 серпня дасть змогу запланувати наступний місяць, використайте його з користю. 

До 23 жовтня триває період ретроградного Сатурна, що відповідає за порядок, працьовитість, силу волі та подолання труднощів. Планета Сатурн наділяє нас терпінням та відчуттям часу, вчить смиренності та витривалості, дає можливість проявити дисципліну та порядок. Сама собою планета уособлює працелюбність, мудрість, самодисципліну і порядок, тому під час ретроградності саме ці сфери матимуть значення. Для багатьох людей цей період принесе зміни: буде чимало труднощів та випробувань, які зроблять вас тільки мудрішими й терплячими. 

До ретроградного Сатурна наприкінці липня 2022 додався 4-місячний період ретроградного Юпітера, який триватиме з 28 липня по 23 листопада. Увесь цей час Юпітер перебуватиме у знаку Риб і змусить людей подумати про своє духовне покликання. У період ретроградного Юпітера почнуть відбуватись глибокі трансформації на світовому рівні. Геополітична ситуація буде непростою, але незабаром ситуація стане більш сприятливою. Варто присвятити цей час наведенню ладу у фінансових справах, невирішеним питанням, відвідуванню мовних чи професійних курсів, навчанню.

Новини по темі