Ретроградний Сатурн з 4 червня: як впливає ця планета на наші вчинки та як довго триватиме

Ретроградний Сатурн 2022: як довго триватиме та який вплив має на людей
Pixabay/looser

Що таке ретроградний Сатурн та скільки триватиме період?

Поділитися:

Сатурн — за переконаннями астрологів: кармічна планета, яка перевіряє людину на міцність у всіх сферах життя. Ретроградний Сатурн — рух в напрямку, протилежному до напрямку прямого руху. У період ретроградного Сатурна доведеться відповідати за помилки минулого життя, переоцінити все старе і намагатися виправити помилки з минулого. У цей час необхідна особлива наполегливість, серйозність, рішучість та максимальне терпіння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на червень 2022 від професійних астрологів: що чекає на кожен знак зодіаку у перший місяць літа

Коли ретроградний Сатурн 2022: дата та тривалість періоду

У 2022 році кармічний період ретроградного Сатурна почнеться 4 червня і триватиме до 23 жовтня. Планета стає ретроградною щороку на 140 днів. Що цікаво, період ретроградного Сатурну починається одразу після повноцінного завершення періоду ретроградного Меркурія, який тільки от повернувся до свого прямого руху 2 червня 2022 року. 

Ретроградний Сатурн 2022: на що впливає

Астрологи наголошують, що планета Сатурн відповідає за:

  • порядок,
  • працьовитість,
  • силу волі, 
  • подолання труднощів

Тому його ретроградність помітно послабить усі ці сфери та принесе труднощі у роботі юристів, викладачів, політиків та інших професій, які стосуються згаданих вище категорій. Планета Сатурн наділяє нас терпінням та відчуттям часу, вчить смиренності та витривалості, дає можливість проявити дисципліну та порядок. Сама собою планета уособлює працелюбність, мудрість, самодисципліну і порядок, тому під час ретроградності саме ці сфери матимуть значення.

Для багатьох людей цей період принесе зміни: буде чимало труднощів та випробувань, які зроблять вас тільки мудрішими і терплячими. Загалом усе, що відбуватиметься у вказаний час, обов'язково буде вас чомусь вчити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар на червень 2022: сприятливі та несприятливі дні для справ

Ретроградний Сатурн: що не можна робити

  • вступати в суперечки,
  • підписувати довгострокові контракти,
  • реєструвати підприємства,
  • купувати нерухомість,
  • переїжджати,
  • укладати шлюби.

Період ретроградного Сатурну сприятливий для благодійних акцій та організації будь-якого виду допомоги тим, хто цього потребує. Також, це дуже хороший час виправляти свої помилки.

Новини по темі