Горбунов, Потап та MONATIK показали, як пройшло їхнє Скажене Весілля

Горбунов, Потап та MONATIK показали залаштунки фільму Скаженого Весілля (відео)

Дивіться відео, від якого ваш настрій умить стане кращим.

Поділитися:

Один афрофранцуз і 28 знімальних змін, один скажений продюсер та сотня людей шаленої команди, два весільних короваї і три торти, загін спецпризначенців із автоматами, священник та диякон, дві сукні нареченої, одна перука і пара накладних вус для тамади, один серцевий напад та Олег Винник — і зйомки повнометражної комедії Скажене Весілля завершено. В широкий український прокат стрічка вийде вже з 4 жовтня.

Спеціально до завершення зйомок команда продюсерського центру  MOZGI Entertainment змонтувала кліп на першу пісню-саундтрек до Скаженого Весілля — Промінь. До відео увійшли кадри зі знімального майданчика тизерів та церемонії розбиття скаженої тарілки за участі зіркових акторів стрічки Юрія Горбунова, Олексія Потапенка (Потап) та MONATIK, а також виконавців головних ролей Джиммі Воха-Воха, Поліни Василини та знімальної групи на чолі з режисером Владом Диким.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап та MONATIK стануть священнослужителями в новій українській комедії

Нагадаємо, комедія Скажене Весілля стала одним із переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно. Загальний кошторис фільму — 10,8 млн грн, з них частка Держкіно склала 3,24 млн грн.

У ролях: Назар Задніпровський, Джиммі Воха-Воха, Поліна Василина, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Леся Самаєва, Інна Приходько, Арам Арзуманян, Юрій Горбунов, Потап, MONATIK, Олег Винник та інші.

Після прокату фільм Скажене Весілля покажуть на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK розповів про майбутній концерт на НСК Олімпійський та новий альбом

Новини по темі