Гороскоп на другу половину 2021 року: коли сприятливі періоди і третій ретроградний Меркурій

Гороскоп 2021. Сприятливі дні у 2021 році, третій ретроградний Меркурій
Pexels/Olya Kobruseva

Що на нас чекає у другій половині поточного року? Які сюрпризи нам ще готує 2021-й? Астрологічний прогноз по загальних тенденціях цього року.

Поділитися:

Що нам обіцяє друга половина 2021 року? Чого нам очікувати від зірок: допомоги чи перешкод? Про це розповідає астролог Олена Осипенко.

На період з 24 червня по 26 вересня можна планувати значущі для життя події та справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День літнього сонцестояння 2021: гороскоп на 21 червня від астролога

З 27 вересня по 19 жовтня буде вже третій період ретроградного Меркурія у 2021 році. І цього разу планета затримається в ще одному повітряному знаку.

Весь період з 30 серпня по 6 листопада Меркурій буде перебувати в знаку Терезів і допоможе людям саме дипломатичним шляхом вирішувати конфліктні ситуації, а також дасть достатньо часу на прийняття важливого рішення. В цей час ніхто нікуди не поспішає.

Фото: Pexels/Pixabay

Сприятливим етапом буде період з 20 жовтня по 15 листопада.

А далі ми увійдемо в кармічний коридор, в якому проживемо 19 листопада, часткове місячне затемнення, та 4 грудня – повне сонячне затемнення. Для всіх, у кого в цьому інтервалі і плюс-мінус тиждень від нього буде день народження, наступний 2022 рік може виявитися вельми доленосним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рідкісне сонячне затемнення та ретроградний Меркурій: як це вплине на наші емоції та вчинки (розказує астролог)

У наступний Новий рік ми увійдемо в період ретроградної Венери, який розпочнеться 19 грудня і триватиме до 29 січня 2022 року. Це не дуже вдалий період для дорогих покупок, оформлення шлюбних і фінансових союзів, а також для пластичних операцій.

Новини по темі