Рідкісне сонячне затемнення та ретроградний Меркурій: як це вплине на наші емоції та вчинки (розказує астролог)

Сонячне затемнення 2021: чого не можна робити. Коли Ретроградний Меркурій 2021 і як на нас впливає
Pexels/Drew Rae

І сонячне затемнення, і період ретроградного Меркурія — входимо у непросту астрологічну фазу. Як впливають ці явища на долю людей? І чим краще зайнятися, аби справи велись вдало – розкаже астролог і нумеролог Розалія Романова.

Поділитися:

Завтра, 10 червня, нас очікує рідкісне астрологічне видовище: кільцеве сонячне затемнення. Місяць буквально закриє нам сонце та ми будемо бачити лише його вогняний обрій. Розпочнеться затемнення о 13:26, а його максимальна фаза буде о 14:15. Українці зможуть побачити лише 5% затемнення, а в деяких регіонах країни його не буде видно взагалі. Найкраще сонячне затемнення буде видно з Канади та Гренландії. Востаннє таке можно було побачити 18 років тому, а наступне, ймовірно, можна буде побачити теж через 18 років, у червні 2039.

Астрологиня в ефірі денного шоу "Твій день" розповіла, скільки часу на нас буде впливати сонячне затемнення:

Сонячне затемнення буде впливати на нас ще два тижні, проте з кожним днем буде все легше й легше. А вже 21 червня буде найдовший день в році – планується «перезагрузка», що надасть вам нових сил та остаточно прожене всі негоди.

Розалія Романова зазначила, чого не слід робити в період затемнення:

  • Ризикувати;
  • Спонтанно підписувати документи;
  • Спонтанно купувати важливі речі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи покращує засмага стан шкіри та коли прибирати зморшки: говоримо про стереотипи косметології

Проте якщо ви запланували щось із списку заздалегідь, енергія затемнення навпаки вплине позитивно на результат події. Астрологиня також надала пораду, що слід робити в період затемнення:

Завтрашній день особливий для того, щоб прощатися, прощавати та вибачатися. Зробіть завтра так, как я: я знаходжусь на природі, в місці сили Межигір'ї. Якщо у вас є ваше особисте місце сили, де вам затишно та добре, поїдьте туди або створіть комфорт навколо вас самостійно.

Окрім сонячного затемнення, лякає ще й ретроградний Меркурій. Чого не слід робити в період ретроградного Меркурію та скільки ще він буде на нас впливати — дивись в сюжеті денного шоу «Твій день» за 9 червня.