Григорій Чапкіс: поховання відбудеться сьогодні (подробиці)

Григорій Чапкіс: похорон, церемонія прощання

Сьогодні у Національній філармонії України відбудеться церемонія прощання з легендарним танцівником та хореографом Григорієм Чапкісом. Поховають маестро на Байковому кладовищі.

Поділитися:

13 червня на 92-му році пішов з життя знаменитий український танцюрист та хореограф, народний артист України Григорій Миколайович Чапкіс. Сьогодні, 18 червня, відбудеться церемонія прощання з маестро. Про неї, а також про те, де поховають Григорія Чапкіса, дізнався кореспондент шоу «Сніданок з 1+1».

Отже, церемонія прощання з Григорієм Чапкісом відбудеться у приміщенні Національної філармонії України з 11:00 до 13:00. Спочатку її планували провести у Клубі Кабінету Міністрів, проте потім вирішили змінити локацію. Усі охочі зможуть попрощатися з маестро. На церемонії будуть присутні рідні Григорія Чапкіса, його шанувальники та колеги по шоу-бізнесу, зокрема й по шоу «Танці з зірками», суддею якого він неодноразово був.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Григорія Чапкіса поділився зворушливим танцем з батьком

Поховають Григорія Чапкіса на Байковому кладовищі. Церемонія поховання запланована на час з 13:00 до 15:00. Більше інформації про прощання з легендарним хореографом можна буде побачити у сьогоднішньому ефірі шоу «Твій день».

Дивіться чуттєве відео про історію життя Григорія Чапкіса:

Новини по темі