Гроші та кохання: 5 фільмів про любов заможних дівчат і простих юнаків

Добірка фільмів про те, що різниця в соціальному статусі не може стати на заваді справжнім почуттям

Поділитися:

Герої серіалу За три дні до кохання, який незабаром вийде на 1+1, укотре доводять – щирим почуттям під силу здолати будь-які перешкоди на своєму шляху. Також рекомендуємо вам переглянути й інші гарні фільми на цю актуальну тему. 

За три дні до кохання (2018)

Успішна і приваблива головна героїня Дана Романова мала в житті практично все – великий бізнес, друзів, перспективний роман. Але в один день весь її добробут виявився під загрозою. Тим часом молодий і амбітний бізнесмен Павло Солдатов опинився на межі банкрутства, на межі втрати найдорожчого, адже кредитори загрожують його дружині. У цей день шляхи Дани і Павла випадково перетнулися в Одесі. Самотність Дани та відчай Павла призводять до незвичайної дилеми. Дана пропонує погасити борг в обмін на три дні його життя. Три дні ділового та дружнього спілкування, які Павло проведе разом з нею в Одесі. Три дні, які нічого не значитимуть, і три дні, які змінять все.

«Головна героїня Дана втратила віру в те, що матиме сім’ю, вона зачинилися у своєму світі бізнесу. Натомість мій герой Павло перебуває у стосунках, але розуміє, що вони не дарують йому щастя. Він зустрічає своє кохання, заради якого доводиться жертвувати практично всім. Мені було цікаво пізнати цей непростий шлях Павла», – розповів в інтерв'ю 1plus1.ua виконавець головної ролі Антон Денисенко.

Нескінченне кохання / Kara Sevda (2017)

Кемаль живе в родині середнього достатку, головна цінність якої – любов одне до одного. Дивно уявити, що між Кемалем і Ніхан, дівчиною зі світської заможної родини Стамбула може зародитися сильне взаємне почуття. Але так воно і трапляється! Чи зможуть вони бути разом? Адже їх світи – такі різні, і доля готувала зовсім інший сюжет для кожного з них. Дивіться гостросюжетну мелодраму Нескінченне кохання на 1+1 вже незабаром, і вірте, що кохання все переможе!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкрасивіші пари турецьких серіалів (фото)

Титанік / Titanic (1997)

Героїня Кейт Уінслет належить до кола аристократії – бідної, але гордої. Щоб налагодити матеріальне становище родини, її мати організовує шлюб із заможним та впливовим чоловіком. На борту легендарного Титаніка дівчину настільки вражає контраст між бідними та багатими, що вона закохується у простого хлопця, бідного художника (Леонардо Ді Капріо).

Брудні танці / Dirty Dancing (1987)

У легендарному романтичному фільмі, який прославляє красу танцю та його владу над серцями людей, дівчина з заможної родини закохується у хлопця, який працює викладачем танців у пансіонаті, де вона відпочиває з батьками. Молодих людей об’єднує не тільки пристрасть до запальних ритмів – вони обоє намагаються вийти за рамки, встановлені долею: він мріє припинити викладати і стати відомим танцівником, а дівчині нудно йти за сценарієм слухняної гламурної ляльки.

Нотінг Хіл / Notting Hill (1999)

Він – власник маленької книгарні в районі Нотінг Хіл у Лондоні. Вона – зірка світового масштабу, відома актриса, кумир мільйонів. Одного разу вони зустрічаються: поки вона приглядається до цього кумедного скромного чоловіка, він взагалі не може повірити в те, що поруч з ним справжня селебріті!