Святослав Вакарчук розповів, чому після довгої перерви повернувся у тренерське крісло на шоу «Голос країни»

Голос країни
Святослав Вакарчук розповів про повернення до шоу "Голос країни" та про враження від проєкту
Instagram/sviatoslav.vakarchuk

Тренер «Голосу країни-12» Святослав Вакарчук розповів, чому вирішив повернутися у тренерське крісло та що для нього означає цей проєкт.

Поділитися:

Тренер шоу «Голос країни» Святослав Вакарчук в інтерв’ю тижневику «Теленеделя» розповів, чому після довгої перерви повернувся у тренерське крісло. А також про те, чому для нього важливо бути причетним до створення головного вокального шоу країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я дуже щасливий, що у мене є син!», – Святослав Вакарчук вперше розповів, як народження сина змінило його життя

Фронтмен гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук був одним з тренерів 4-х сезонів поспіль «Голосу країни» у 2013-2016 роках. Чому ж музикант свого часу залишив тренерське крісло на проєкті? Про це Святослав розповідає:

«З чотирма сезонами проєкту, до яких я був причетний, мене пов’язують позитивні емоції. Я ніколи не відчував розчарування, в мене ні з ким не виникало конфліктних ситуацій. Але якоїсь миті здалося, що чотири роки – цього достатньо, потрібно оновлювати тренерський склад. Та й мені варто вже зайнятися чимось іншим, бо вклав у «Голос країни» багато емоцій та часу».

Святослав Вакарчук

Зараз, після 6-річної перерви, Святослав Вакарчук знову погодився стати одним із зіркових тренерів «Голосу країни-12». Чому ж він вирішив повернутися до проєкту? Про це музикант говорить так:

«Пройшов час, змінилися обставини – прийшла нова музична епоха, з’явилося багато талановитих молодих людей. Мені стало цікаво подивитися на них. А команді проєкту, очевидно, було цікаво знову побачити мене в ролі тренера».

Вакарчук Голос країни

Святослав Вакарчук також поділився своїми враженнями від «Голосу країни». Він зауважив, що у кожному сезоні шоу, і цей сезон не виняток, завжди дуже сильні учасники:

«Відверто слабі учасники трапляються дуже рідко – їх відсіюють на початковому етапі. Цього разу кастинг-команда теж була на висоті».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: всі виступи другого ефіру (відео)

Які ж настанови тренер дає своїм підопічним на «Голосі країни-12»? Вакарчук запевняє: налаштовує учасників своєї команди, що їхньою головною метою має бути не перемога у шоу, а усвідомлення себе як музиканта, підняття рівня своєї майстерності як артиста:

«Ви виграєте, коли зрозумієте, що вам відкрилися нові горизонти, що ви як музиканти чи співаки стали сильнішими, що «Голос країни» допоміг вам піднятися над собою».

Вакарчук Теленеделя

У шоу "Голос країни-12" наразі глядачі можуть спостерігати за етапом «сліпих» прослуховувань, під час якого свої команди формують зіркові тренери: соліст гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, найавторитетніший український продюсер Потап, digital-сенсація DOROFEEVA та поп-королева Оля Полякова. Вже цієї неділі, 6 лютого, о 21:00 на 1+1 дивіться третій епізод «сліпих» прослуховувань:

Новини по темі