Херсон - це Україна: Профутбол Digital провели день на Херсонщині разом з підрозділом аеророзвідки "Карлсон"

Як це було: Профутбол Digital провели день на Херсонщині разом з підрозділом аеророзвідки Карлсон

Спортивний проєкт групи 1+1 media - Профутбол Digital - напередодні визволення Херсона поспілкувалися з підрозділом аеророзвідки "Карлсон" на Херсонщині, аби розповісти, як ЗСУ звільняють українські території від окупантів.

Поділитися:

Правобережжя Херсонщини повернулося під контроль України. Проте попереду у наших захисників і захисників ще багато бойових завдань. Спортивний журналіст Олексій Сєров поспілкувався з ультрас херсонського “Кристала” Микитою Тіреном, командиром підрозділу під позивним “Play boy”, а також з екс-працівником баскетбольного клуба “Дніпро” під позивним “Лакі та “Бубою”, ультрас футбольного клуба “Дніпро”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУнікальні історії арбітра-нейрохірурга у «Профутбол Digital»: про гелікоптерний рейд до Маріуполя, операції в бункерах та цинізм росіян

Бійці детальніше розповіли про роботу аеророзвідки, продемонстрували унікальні машини, які ефективно роблять “Смерть ворогам”, та пригадали найнебезпечніші моменти. 

“У будь-якому випадку по тобі рано чи пізно стріляють. Це буденні речі, які відбуваються постійно. Напевно, у нас ніколи не було такого дня, коли нас не обстрілювали під час роботи на “передку”.

От вчора був цікавий день. Ми працювали в районі одного населеного пункту, працювали на передньому краю. По нам відпрацювали “Градами”. Ми у шістьох забилися в маленьку яму. Це було весело і страшно одночасно”, - зазначив командир підрозділу аеророзвідки під позивним “Play boy”. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ“Профутбол Digital” показали реалії життя українських захисників на передовій

До того ж, героїчні захисники розоповіли про величезну роль волонтерів на війні та підтримку пересічних українців, які практично безперебійно донатять, збираючи на безпілотники за лічені дні. 

“Низький уклін людям. Адже не треба забувати, що всім волонтерам допомагають звичайні люди. А вже далі волонтери жертвують своїм часом, безпекою та знають, де придбати необхідні речі та як їх привезти на передову”, - боєць підрозділу “Карлсон” Олександр “Буба”. 

Новини по темі