“Профутбол Digital” показали реалії життя українських захисників на передовій

“Профутбол Digital” показали реалії життя українських захисників на передовій (відео)

Герої випуску під позивними “Вінт”, “Кузя”, “Кривий” розповіли про те, як проходять їхні будні в окопах. 

Поділитися:

Команда “Профутбол Digital”, спортивного проєкту групи 1+1 media, відправилася на передову до українських захисників ультрас криворізького «Кривбаса» та херсонського «Кристала» з 98-го батальйону ТРО Азов аби зафіксувати релії російсько-української війни, життя бійців під постійними обстрілами та вщент зруйновану окупантами інфраструктуру. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Профутбол Digital” розповів ексклюзивні історії про незламних українських ультрас з полку “Азов”

У спеціальному матеріалі, який доступний до перегляду на YouTube-каналі за цим посиланням, герої випуску під позивними “Вінт”, “Кузя”, “Кривий” розповіли про те, як проходять їхні будні в окопах. 

Профутбол Digital

Окрім того, бійці продемонстрували Олексію Сєрову, спортивному журналісту “Профутбол Digital”, наслідки від “прильотів” російських снарядів та розповіли історію загибелі свого побратима. 

“Єгор Біркун це член колективу The Company, якого в 2017 році я долучив до полку “Азов”. Це непоправна втрата для нас, всього Азовського руху та рідних. Він загинув мужньо та героїчно, перебігаючи з одного будинку до іншого задля допомоги побратимам “Легенді”, який евакуювався з Маріуполя. Він біг до нього і його підстрелили”, зазначив Дмитро «Кривий», ультрас ФК «Кривбас». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖХерсонські футболісти та ультрас на війні: Профутбол Digital розповіли історії захисників з тимчасово окупованого регіону

Героїчні українські захисники розповіли, як облаштували свої позиції, яким вони бачать закінчення цієї повномасштабної війни та що зроблять одразу після Перемоги. 

“Потрібно забрати все, що було втрачено. Необхідно, аби московія капітулювала і не існувала, адже від неї лише одні трагедії. Вони навіть свій народ вже згубили”, - підкреслив Дмитро «Кривий», ультрас ФК «Кривбас». 

“Приїду у своє рідне місто. Спершу обійму свою маму, потім сходжу до тата в гості, а вже потім вип’ю вина за Перемогу, трохи можна. І буду далі жити та розвиватися”, — поділився Богдан «Кузя», ультрас ФК «Кривбас».

До того ж наостанок “Кривий” освідчився своїй коханій дівчині, з якою їх розлучило повномасштабне вторгнення.  

Профутбол Digital

Профутбол Digital – футбольно-аналітичний спортивний проєкт 1+1 media, в межах якого обговорюються найгостріші моменти матчів Чемпіонату України і Кубків УЄФА, новини футбольної індустрії, трансфери, реформи та прогнози. Ключові меседжі випусків – #BoycottRussianSport, #TurnOffRussia, #StandWithUkraine, #StopWarInUkraine.

Новини по темі