Хіба це не Аріана Ґранде? Мережа обговорює двійника зірки (фото)

У Аріани Ґранде з'явився двійник. І їх майже неможливо відрізнити (фото) | 1+1
Фото: Getty Images

Їх справді складно відрізнити.

Поділитися:

Лише днями мережа обговорювала відео, на якому співачка Аріана Ґранде . А вже сьогодні увагу громадськості полонив двійник американської поп-діви. Так, дівчина на ім’я Пейдж Ніемман настільки схожа на Ґранде, що навіть шанувальники зірки не можуть відрізнити їх на деяких фото. Переконайся!

Фото: instagram/paigeniemann, arianagrande

Після побаченого думки користувачів мережі розділилися. Дехто вважає, що секрет такого ефекту в особливій обробці знімків. Інші ж вирішили, що це розіграш, який влаштувала сама Аріана.

Однак, навіть без фірмового макіяжу Ґранде Пейдж таки схожа на співачку. Тож не дивно, що виразні стрілки та відповідна зачіска практично перетворюють її на копію виконавиці хіта Thank You, Next.

Фото: instagram/paigeniemann

Особливої уваги заслуговує міміка Пейдж. Певно, вона витратила не одну годину, аби навчитись відтворювати емоції зірки до дрібниць. Саме це її вміння і справляє найсильніше враження на кожного, хто бачить дівчину вперше. Лише поглянь:

Джерело: TikTik/Peigeniemann

До слова, така дивовижна схожість із зіркою принесла Пейдж 1,7 мільйона підписників на популярній розважальній платформі TikTok.

Більше цікавих новин про Аріану Ґранде читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі