Хлопчик, який співав "Ой у лузі червона калина", разом з братом переспівав "Stefania" (відео)

Хлопчик, який зачарував країну виконанням «Ой у лузі червона калина», разом з братом переспівав пісню «Stefania» (відео)
Instagram/bushasasha

Пісню Kalush Orchestra «Stefania» заспівав 3-річний Лео, який полюбився всій країні виконанням "Ой у лузі червона калина".

Поділитися:

Маленький Лео разом зі страшим братом знову потішив своїм співом Україну: цього разу до Дня вишиванки діти переспівали пісню переможців Євробачення 2022 Kalush Orchestra «Stefania».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Kalush Orchestra випустив кліп на пісню "Stefania", знятий у Ірпені, Бучі, Гостомелі та Бородянці

Родина трирічного Леонарда Буші із Ірпеня такими словами привітала всіх українців з Днем вишиванки:

"Ми всіх вітаємо з Днем Вишиванки! Це наша історія, це наше сьогодення, та безумовно наше щасливе майбутнє. А ще ми неймовірно вдячні Kalush Orchestra за їх працю, за сміливість сказати на весь світ такі важливі слова на підтримку Украіни! Ми непереможні!"

Дивіться, як хлопці з цієї родини заспівали «Stefania»:

Нагадаємо, маленький Лео став справжньою зіркою соцмереж, коли переспівав пісню "Ой у лузі червона калина". Відео з хлопчиком стало вірусним, і врешті пісню заспівали й українські зірки, долучивши до свого запису і спів маленького хлопчика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ой у лузі червона калина»: текст та історія гімну Українських січових стрільців

Також українці могли побачити Лео на великих екранах. У великодню неділю на провідних телеканалах і онлайн-платформах України, а також ще у 14 країн світу, відбулась телевізійна трансляція благодійного концерту «Океан Ельзи» під назвою «І все буде добре», знятого на станції столичного метро «Золоті ворота». Пісню “Не твоя війна” гурту “Океан Ельзи” допоміг виконати саме Лео. Дивіться, як це було:

Новини по темі