“Хочу в родині Островських дівчинку і хлопчика”: ведуча “1+1 Марафон” і ТСН Наталя Островська вперше заговорила про другу дитину

Вагітність та материнство: інтерв'ю з ведучою 1+1 Наталією Островською

Ведуча “1+1 Марафон” і ТСН Наталя Островська з 3-місячною донечкою Аґатою стала героїнею digital-обкладинки Viva та дала ексклюзивне інтерв'ю.

Поділитися:

Ведуча “1+1 Марафон” і ТСН Наталя Островська з 3-місячною донечкою Аґатою стала героїнею digital-обкладинки Viva! В ексклюзивному інтерв’ю молода матуся розповіла про перші місяці материнства, про нові виклики, стосунки з чоловіком, про те, як зараз поєднує роботу та догляд за дитиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Островська розповіла, як підтримує здоров’я після пологів (ексклюзив)

Наталя Островська вже через два місяці після народження дитини повернулась у прямі ефіри марафону “Єдині новини”. Як поєднує роботу телеведучої та материнство, Наталя відверто розповіла про новий досвід:

“Між розмовними студіями тепер я обовʼязково маю виділити час, аби зцідити молоко, інакше може бути погане самопочуття. Морозильна камера на каналі вже заповнена молоком для Аґати. Робота мені допомагає емоційнонаповнитись і піклуватись про дитину з ще більшою любовʼю. Материнство - надскладна робота, іноді матусям потрібно змінювати обстановку і спілкуватись з людьми, телебачення - ідеальний варіант для цього”.

За вагітність Наталя набрала зайві кілограми, але не поспішає сідати на дієти, адже головне зараз, це гарне самопочуття. Від цього залежить і лактація, адже маленька Аґата на грудному вигодовуванні:

"За вагітність я набрала 22 кілограми, 12 швидко пішли — за кілька тижнів, а от над іншими доводиться працювати. Я стежу за харчуванням, роблю лайтові тренування і вже бачу, що вага потроху зменшується. Потрібно дати собі час. Днями чомусь сумно стало, коли подивилась у дзеркало, думаю: “Де мій прес?”, а потім дивлюсь на Аґату і кажу: “Так ось він — такий прекрасний”.

На питання, чи бачить телеведуча себе у майбутньому мамою кількох дітей, Островська відповіла:

“У момент перейм я казала лікарям, що більше ніколи не хочу мати дітей. Тоді медсестра сказала: “Поговоримо з вами ввечері після пологі”. І що ви думаєте? Вже ввечері я відповіла, що могла б народити ще. Не знаю, як це працює. Потрібно народжувати більше українців, але моя черга — через три-пʼять років. Поки передаю естафету іншим україночкам! Я хочу в родині Островських дівчинку і хлопчика, але наразі потрібно виростити Аґату і дарувати їй якомога більше тепла й батьківської любові”.

Повне інтерв’ю читайте за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Островська відвідала мультимедійне шоу для всієї родини «Україна всесвіту» у ТРЦ Gulliver

Новини по темі