Наталя Островська відвідала мультимедійне шоу для всієї родини «Україна всесвіту» у ТРЦ Gulliver

Наталя Островська відвідала мультимедійне шоу для всієї родини Україна всесвіту у ТРЦ Gulliver

Перші два тижні вхід безкоштовний!

Поділитися:

З 1 грудня торгово-розважальний центр Gulliver відкриває мультимедійне шоу для всієї родини «Україна всесвіту». Перші два тижні вхід для всіх безкоштовний – за умови попередньої реєстрації. Завітала на подію ведуча 1+1 Наталя Островська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча 1+1 Наталя Островська показала відео, як українські військові співають «Ой у лузі червона калина» на підтримку благодійного збору на засоби аеророзвідки

Завдяки сучасним технологіям – проєкції 360°, кінетичним інсталяціям і звуковим ефектам – глядачі повністю зануряться в космічний й символічний світ, у якому історія України відкриється по-новому. Ви дізнаєтеся про сакральне значення Софії Київської та досягнення видатних українців, як-от: «ноосфера» вченого Володимира Вернадського, революційний винахід Миколи Амосова – клапан серця, а також багато іншого. 

Крім того, паралельно з відеосеансами гості зможуть відвідати виставку «Сади софійності», присвячену проєкту, ярмарку зі стилізованим мерчем від українських виробників, а у вихідні – тематичні майстер-класи з гончарства, мозаїки тощо. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська телеведуча Наталя Островська зустрілась з Послом ЄС: відвертий діалог щодо відповіді Євросоюзу на війну в Україні

Покази відбуватимуться щодня з 12:00 до 19:00, на 4-му поверсі ТРЦ Gulliver за адресою Спортивна площа, 1А, і триватимуть до середини лютого. Вхід для дітей безкоштовний. З детальним розкладом можна ознайомитися на сайті ТРЦ. 

Наталя Островська
 

Новини по темі