Хто замінить Зеленського у гумористичних проектах Кварталу 95

Хто замінить Володимира Зеленського у гумористичних проектах Кварталу 95 - відомі імена

Після перемоги на виборах президента України беззмінний керівник колективу пішов зі сцени.

Поділитися:

Нарешті стало відомо, кого прихильники гумористичних шоу студії Квартал 95 побачать замість Володимира Зеленського, який переміг на виборах президента України.

У Вечірньому Кварталі з'являться добре знайомі глядачам 1+1 коміки – Ігор Ласточкін і Юрій Ткач. Також у проекті візьме участь актор Improv Live Show Володимир Шумко.

Ігор Ласточкін

Юрій Ткач

Володимир Шумко

На постійній основі до складу акторської трупи Вечірнього Кварталу вже офіційно ввійшов Володимир Мартинець (капітан команди Стадіон Діброва, найкращий актор Ліги сміху за підсумками 4 сезону). Артисти вже взялися за репетиції.

Юрій Крапов і Володимир Мартинець

Новим ведучим Ліги сміху стане Євген Кошовий. Оскільки одночасно тренувати і вести програму Євген не зможе, місце тренера в його команді посяде інший суддя. Хто саме, вирішать самі хлопці – до четвертого етапу п'ятого сезону з двох команд Кошового дійшла збірна Кременчука. 

Євген Кошовий

У Розсміши коміка. Діти Зеленського замінив Юрій Ткач. Хто посяде місце Володимира у дорослій версії, стане відомо ближче до зйомок 16-го сезону проекту, що заплановані на осінь.

У межах 15-го ювілейного фестивалю Весело, організованого студією Квартал 95, у Туреччині відбудуться записи нових випусків Вечірнього Кварталу (3 травня) і Жіночого Кварталу (5 травня). У цих проектах Володимир Зеленський був режисером-постановником. Надалі цю роль виконуватиме Олександр Пікалов та Євген Кошовий.

Олександр Пікалов

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Зеленська розповіла про стосунки з чоловіком і небажання бути першою леді

Новини по темі