Ідеї манікюру: лаконічні та ніжні дизайни

Ідеї манікюру на кожен день: лаконічні та ніжні дизайни
Freepik

Добірка ідей простого, ніжного та лаконічного манікюру на кожен день.

Поділитися:

Пропонуємо вашій увазі підбірку ідей для ніжного і красивого манікюру, що буде актуальним на зміну новорічним вибагливим дизайнам. Спокійні, ніжні та лаконічні варіанти підійдуть як для особливих подій, так і на кожен день. Це універсальні варіанти покриття, які будуть поєднуватися з будь-яким одягом і аксесуарами.

Оригінальні ефекти на базових відтінках

Лаконічний ніжний манікюр без зайвих елементів декору, де використаний білий гель-лак та топ із чорними пластівцями, що створює ефект так званого перепелиного яйця і виглядає одночасно модно та стримано.

манікюр фото
Фото: Instagram/manikiurnia_nails

Пастельна лаконічна класика

Серед модних тенденцій ніжного манікюру варто виділили пастельні відтінки. Так, вони досі лишаються у трендах. Легкі та ніжні кольори гель-лаку дуже легко поєднувати із повсякденним одягом, як офісним діловим, так і спортивним. 

манікюр фото
Фото: Instagram/nail_idea3

Якщо простого однотонного манікюру вам не достатньо, можна поекспериментувати і, наприклад, зробити покриття з ледь помітними блискітками. При денному світлі взимку такий топ буде ледь помітним, однак при вдалому потраплянні яскравого світла ваші нігті матимуть неймовірний вигляд. 

манікюр фото
Фото: Instagram/manikiurnia_nails

Манікюр із крапками у мінімалістичному стилі

Для створення такого манікюру можна обмежитися крапками у лунці кожного нігтя. Такий простий та лаконічний варіант манікюру досі лишається популярним. 

Манікюр фото
Фото: Instagram/nailsitt

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міфи та правда про гель-лак: в чому найбільша небезпека такого покриття для манікюру, чи можливі алергічні реакції та опіки через гель-лак (розповідає дерматолог)

Стильна та невибаглива геометрія

Щоб хоч трохи розбавити нюдові відтінки, зверніть увагу на дизайни з "геометрією". Взагалі, геометричний дизайн — стильний та цікавий. Популярність цього дизайну переходить із сезону в сезон та доповнюється все новими та новими рішеннями та різноманітними варіаціями.

Навіть тоненької прямої лінії паралельно росту нігтя вдосталь, аби ваш манікюр одразу виглядав витончено та небуденно. А якщо цю лінію зробити об'ємним матеріалом, наприклад, спеціальною гнучкою стрічкою, то ваші нігті точно виділятимуться. 

манікюр фото
Фото: Instagram/v_mire_nogtey

За допомогою стрічки можна створили справді незвичний дизайн. Він буде водночас лаконічним та стильним, але і не банальним. Зверніть увагу на контраст матеріалів та текстур: використовуючи сріблясті та чорні стрічки, топ можна взяти матовий. 

манікюр фото
Фото: Instagram/fynonails

Граючись із геометричними дизайнами, можна піти трохи далі лаконічних ліній та вигинів і зафарбувати певні ділянки нігтя контрастним кольором. Поєднання нюдової бази та чорного, стрічок для дизайну та матового топу — і ваші нігті вже не нудні та банальні, і водночас досить стримані. 

манікюр фото
Фото: Instagram/nailplace.manicure

Елегантний кольоровий френч

Кольоровий французький манікюр вже встиг заполонити серця багатьох дівчат та жінок і навіть не виглядає чимось незвичним чи вигадливим. Тонкі чорні лінії, наприклад, ідеально впишуться до офісного дрес-коду і розбавлять зимові будні.

манікюр фото
Фото: Instagram/nailsitt

Якщо ви бажаєте додати трохи грайливості до вашого дизайну, то лінію френчу можна розширити, а кінчики зробити кольоровими.  

манікюр фото
Фото: Instagram/nailsitt

Навряд чи ви обрали б так одразу зелений колір для френчу, а виявляється, він дуже витончено підкреслює манікюр та може спокійно поєднуватись навіть із повсякденним гардеробом інших кольорів.

манікюр фото
Фото: Instagram/nailsitt

Червоний френч на молочній базі дуже яскраво виділяється та додає образу неординарності, але водночас і ніжності. 

манікюр фото
Фото: Instagram/id_nails_space

Pantone 2022: який колір став кольором року і які образи з ним вибрати, дивіться відео

Новини по темі