Ім’я, стать та титул первістка Меган Маркл і принца Гаррі

Що відомо про майбутню дитину герцогів Сассекських?

Поділитися:

Півроку тому Меган Маркл та принц Гаррі поділилися радісною новиною — вони вперше стануть батьками. Відтоді увага не лише британської, але й світової громадськості прикута до кожної появи вагітної герцогині на публіці.

Попри те, що члени королівської родини зазвичай лаконічно та стримано відповідають на будь-які запитання, пов’язані з народженням первістка Меган, вже відомо чимало подробиць. Про час і місце пологів, ім'я малюка та особливості його виховання — дізнаєтеся з нашого матеріалу.

Коли і де відбудуться пологи

Поповнення в родині очікується наприкінці квітня. Майбутня мама вже взяла декретну відпустку і спокійно готується до появи малюка. Подейкують, що Меган, яка вже встигла неодноразово відзначитися порушеннями королівського протоколу, відмовляється народжувати в госпіталі Святої Марії в Лондоні. Саме там з'явилися на світ її обранець принц Гаррі та його брат Вільям, а згодом і діти Кейт Міддлтон.

Офіційні джерела повідомляють, що Меган Маркл поки не обрала лікарню, але не виключає, що це буде Фрімлі-Парк в Сурреї.

Син або донька

Згідно з давньою традицією королівської родини, стать дитини до останнього залишається таємницею не лише для всіх родичів, а й для самих батьків.

Ім'я первістка

Хоча Меган Маркл і принц Гаррі не знають, народиться в них хлопчик чи дівчинка, закохані вже назвали декілька варіантів імен. Для доньки — Єлизавета, Еліс, Діана або Вікторія, а для сина — Альберт, Артур або Олександр.

Швидше за все, дитина отримає відразу два імені зі списку: так прийнято в королівській родині.

Титул

Всупереч розхожій думці, первісток народиться без звання принца або принцеси. Титул не передається у спадок, а має бути отриманий від суверена держави — Єлизавети II.

Громадянство

Меган Маркл — громадянка США, а принц Гаррі — Великобританії. Це означає, що дитина матиме право претендувати на обидва громадянства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл і Кейт Міддлтон здійснили свій перший спільний вихід у 2019

Місце в черзі на трон

Стати сувереном країни первістку герцогів Сассекських, мабуть, не вдасться. Крім нього, на це місце вже претендують принц Чарльз, принц Вільям, принц Джордж, принцеса Шарлотта і принц Луї. Якщо додати до списку ще й батька малюка, принца Гаррі, то новонароджений — сьомий в черзі на престол.

Де будуть жити молоді батьки

Єлизавета II подарувала герцогам Фрогмор-хаус у Вінздорі. Саме там Меган і Гаррі виховуватимуть свого первістка. В одному з інтерв'ю подружжя навіть розповіло, що дитяча кімната вже готова і виконана в нейтральній сіро-білій гамі.

Хто ще братиме участь у вихованні

Герцоги Сассекські — люди заклопотані. Тому допомагати з дитиною їм будуть няні, гувернантки і... мама Меган Маркл. З неофіційних джерел відомо, що Дорін найближчим часом збирається переїхати до Лондона і в майбутньому взяти частину турбот про дитину на себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На шпильках у короткій сукні: Вагітна Меган Маркл здивувала сміливим образом

Новини по темі