Імбир для схуднення: Трендовий продукт для стрункої фігури

Імбир для схуднення
freepik.com

Результат вам точно сподобається, якщо робити все правильно.

Поділитися:

Перед початком літніх відпусток панянки часто замислюються про схуднення. Дієти та спорт – усім відомі способи позбутися зайвих сантиметрів. Проте, якщо доповнити раціон певними продуктами, то процес схуднення значно прискориться. Серед таких супер-фудів справжньої популярності набув імбир. Провідні кулінари додають цей пряний продукт до випічки, салатів та чаю. Пропонуємо вам розібратися, у чому користь цього екзотичного кореню та як його вживати, щоб схуднути.

Корисні властивості

Корінь імбиру, що має таку химерну форму та непривабливий зовнішній вигляд, може замінити цілу аптечку у домі. Медики зазначають, що цей корінь здатен знімати головні болі, допомагає оговтатися після отруєння та навіть може слугувати афродизіаком.

Фото: freepik.com

Але найцінніша властивість цього пряного суперфуду для більшості жінок – це здатність гарно справлятися із чисткою організму, що робить його незамінним продуктом при схудненні.

Дієтологи зазначають, що найефективніше для схуднення імбир слугуватиме у вигляді чаю чи напою. Він стане особливо приємним доповненням до щоденного здорового меню при схудненні.

Фото: pixabay.com

Зазначимо, що готувати імбирний чай краще зі свіжого і молодого кореня. Адже він містить більше корисних речовин, і на смак значно приємніший. Молодий імбир на полиці розпізнати не складно – він має золотистий колір, гладкий на дотик та без вузликів.

Імбир для схуднення: у чому секрет?

Його основна перевага – це здатність стимулювати термогенез. А цей процес є надважливим для схуднення. Він відповідає за такі процеси як теплообіг, кровообіг та обмін речовин.

Фото: freepik.com

Ефект від вживання імбиру вам точно сподобається, адже він не тільки бадьорить, освіжає та зігріває, а й допомагає контролювати апетит, що може вирішити проблему частих перекусів.

Пропонуємо вам рецепт імбирного чаю для схуднення.

Фото: pixabay.com

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ІМБИРНОГО ЧАЮ:

Корінь імбиру – 10 г

Кориця – 2 ч. л.

Лимонний сік – 4 ч. л.

Мед – за смаком

Червоний гострий перець – ¼ ч. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смузі-дієта: як схуднути на 5 кг за тиждень

ЯК ГОТУВАТИ ІМБИРНИЙ ЧАЙ ДЛЯ СХУДНЕННЯ:

1. Натріть на дрібній тертушці шматочок кореня імбиру.

2. Після цього залийте помірно гарячою водою.

3. Додайте корицю і дайте постояти не менш, ніж годину.

4. Після чого процідіть та додайте лимонний сік та червоний перець.

5. Мед краще додавати перед вживанням.

Фото: freepik.com

Як правильно пити імбирний чай, щоб швидко схуднути?

Дієтологи рекомендують не зловживати імбирними напоями. Упродовж дня можна випивати не більше двох літрів. Бажано не пити імбирний чай щодня. А також експерти радять робити паузу після двотижневого вживання цього пряного напою.

Новини по темі