Іменинниця Дакота Джонсон: 10 відвертих фактів про звабливу акторку

Дакота Джонсон: 10 відвертих фактів про зірку П'ятдесяти відтінків сірого
Фото: Getty Images

Кілька уроків спокуси від зірки «П'ятдесяти відтінків...»

Поділитися:

Сьогодні, 4 жовтня, Дакоті Джонсон виповнюється 30 років. Світ знає її передусім як Анастейшу Стіл – героїню кінотрилогії «П'ятдесят відтінків сірого». Саме роль сором’язливої студентки, яка стала об’єктом бажань мільярдера Крістіана Грея, принесла акторці всесвітню славу.

1plus1.ua вирішив зібрати цікаві факти про її особисте життя, спокусливу роль, секрети краси та захоплення.

Фото: Getty Images

1. Дакота дебютувала в кіно у 10 років. Тоді дівчинка знялася у фільмі свого вітчима Антоніо Бандераса «Жінка без правил».

2. До своєї першої головної ролі – у кінохіті «П’ятдесят відтінків сірого» – акторка готувалася ретельно. «Мені сказали зніматися оголеною – і я хотіла мати ідеальний вигляд: зробила мільйон депіляцій, щодня ходила до спортзалу та їла виключно здорову їжу», – поділилася вона.

3. Пораду, як розслабитися перед камерою, будучи оголеною, Дакоті дала її мама – акторка Мелані Гріффіт. У 1980-х вона з'явилася у фільмі «Ділова жінка» топлес із пилососом у руках.

4. Улюблена книга Дакоти Джонсон – «Лоліта» В. Набокова. Також акторка закохана у стрічку «Дев’ять з половиною тижнів».

«Мій світ перевернувся догори дриґом, коли я подивилася цей фільм. Я і не думала, що еротичне кіно може бути таким красивим, а Кім Бейсінгер настільки сексуальною і заразом незахищеною в кадрі. Я готова жити в тіні цього фільму!» – поділилася враженнями акторка.

5. Зйомки в еротичному фільмі зруйнували стосунки Дакоти з її тодішнім коханим – музикантом рок-гурту Drowners Мет’ю Хіттом. Він не витримав випробувань, слави своєї обраниці й поставив крапку у стосунках, не дочекавшись прем’єри стрічки.

6. Зі зйомок у «П'ятдесятьох відтінках» зірка взяла на пам'ять батіг і кілька комплектів спідньої білизни. Мовляв, вони були занадто комфортні, щоб розлучитися з ними.

7. «У звичайному житті я не завжди маю відмінний вигляд. Так не буває, що ти завжди чудова, тому найбільше я люблю чесні фільми, в яких показана реальність такою, яка вона є. Зокрема  і моя зовнішність», – зізналася зірка.

У макіяжі вона також віддає перевагу природності: або взагалі не фарбується, або наносить трохи консилера, бальзам для губ із легким відтінком та підкреслює вії тушшю. І тут варто згадати про чудову б’юті-пораду, яку акторка колись отримала від своєї бабусі: «Якось вона спостерігала за тим, як я фарбую вії, після чого запропонувала мені трохи опустити дзеркало і фарбувати вії, дивлячись вниз – так можна фарбувати їх від самих коренів до кінчиків, завдяки чому вони вийдуть максимально довгими і об'ємними. Відтоді я роблю лише так!».

8. Три речі, які не залишають сумочку Дакоти Джонсон: ключі, бальзам для губ ChapStick і цукерки.

9. Природа подарувала акторці гарну шкіру. Тому для Дакоти догляд за обличчям складається з вмивання двічі на день та нанесення легкого зволожувального крему p SPF-захистом.

10. Дакота обожнює танці. Займалася ними в юності та вважає їх чудовим способом підтримки гарної фігури.

Джерело GIF: giphy.com, @fiftyshades

Читай новини про Дакоту на нашому сайті:

1. У мережі обговорюють заручини Дакоти Джонсон

2. Дакота Джонсон вийшла на червону доріжку в сукні від українського дизайнера

Новини по темі