Інспектора Володимира Остапчука приголомшив стан Чорноморського університету

Інспектора Володимира Остапчука приголомшив стан Чорноморського університету

Чи пройшов прискіпливу інспекцію навчальний заклад.

Поділитися:

У сьогоднішньому випуску проекту «Інспектор. Міста» на 1+1 телеведучий Володимир Остапчук здійснив інспекцію «столиці суднобудування» Миколаєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експеримент у лікарні: Інспектор перевірив стан медицини в Тернополі

Володимир Остапчук та його команда відгукнулися на численні прохання студентів Чорноморського національного університету та перевірили їхній навчальний заклад. Інспектор був вражений винаходами талановитих студентів і викладачів, які створили єдиний в Україні сенсорний тренажер для проведення операцій.

«Мене вразили талановиті студенти і викладачі закладу, які створили ці винаходи. Один з них – спеціальна ковдра із світлодіодами – допомагає лікувати новонароджених, а маска з подібною технологією – омолоджувати шкіру», – зізнався ведучий.

Однак під час інспекції було виявлено й чимало чорних «плям». Так, в їдальні навчального закладу Оспачук знайшов брудний посуд та протерміновані продукти, як ось кефір, із якого готують випічку.

До того ж ведучий побував в університетському гуртожитку, де натрапив на холодні батареї (усередині листопаду), облущені стіни, вікна без скла, пошкоджену підлогу. До того ж тут діє цікаве правило: хочеш жити в кращих умовах – самостійно роби ремонт. Також студенти можуть за власний кошт міняти вікна у кімнаті на пластикові, про що домовляються з комендантом. Зі слів студентів, вікна виготовляє фірма, яка належить сину ректора університету. До всього в гуртожитку кілька місяців не було гарячої води та панував дикий холод. 

Підбивши підсумки інспекції, Володимир Остапчук «нагородив» Чорноморський національний університет відзнакою Ганьба, попри повагу до здібних студентів.