Ірина Ванникова про поповнення в родині: "Назвали Герда"

Ірина Ванникова розповіла, що у них в родині поповнення
Instagram/irynavannykova

Ведуча шоу "Твій день" поділилася новинами про поповнення.

Поділитися:

Ведуча шоу "Твій день" Ірина Ванникова розповіла, що тепер у їхній родині з'явилося ще одне життя: тепер в Ірини вдома мешкає смугастий котик!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Ванникова розповіла, як виховує своїх домашніх улюбленців: йоркширського тер'єра Макарона, щура Гришу та лабрадора Сніжка

Ванникова розповіла, що спочатку не планувала купляти ще одну тваринку, адже вдома у них вже мешкають аж троє: два песики та щур. Але одного разу, коли Ірина забігла в зоомагазин купити кісточку її лабрадору Сніжку, дівчата запитали у неї:

"Котіка не хотітє? Полосатий, як тігр в год тігра. Нашлі тут на морозе. Єлє откачалі. Только молоко п‘йот".

Ірина глянула в коробку: лежить щось манюньке, смугасте. Але спочатку вирішила, що у них вдома і так вже багато тварин. Тоді вийшла з зоомагазину, сіла в машину й розповіла цю історію донькам:

Мої мовчать. А Маня носом почала хлюпати. Приїхали додому. Сіли вечеряти. А щось шматок не лізе. Маня похнюпилась. Хвилин 10 посиділи. Кажу: "Поїхали за котом назад". Зібрались в секунду, мотнули за котяркою. Ось, бігає по хаті. Герда назвали.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Ванникова отримала у подарунок еко-сумку, завдяки якій виросте у Києві дерево

Колеги Ванникової дуже підтримали її рішення та прокоментували допис, де Ірина розповіла цю зворушливу історію. Людмила Барбір сказала, що вони молодці, що забрали таку манюню до себе, Марічка Падалко привітала та зазначила, що Герда дуже мила, а от Руслан Сенічкін додав, що це дуже круто і "то мале таким щастям віддасть!". 

Зірка ТікТок кіт Степан на прямому включенні зі "Сніданком з 1+1":

Новини по темі