Іспанське місто у знак солідарності тимчасово перейменують в Україну

Іспанське місто тимчасово перейменують в Україну

Також були перейменовані деякі вулички на назви великих міст України.

Поділитися:

Міністерство закордонних справ України повідомило, що містечко Фуентес-де-Андалусія в Іспанії цього тижня має ім’я «Україна». Так вирішила місцева влада за ініціативи мешканців містечка у знак солідарності з народом України на тлі російської військової агресії.

Фуентес-де-Андалусія ФОТО: antena3.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Таллінні пройшла акція протесту проти масових ґвалтувань українських жінок російськими військовими (фото)

Фуентес-де-Андалусія — це місто з населенням 7200 людей у провінції Севілья. Деякі з його вулиць на цей час також перейменовані на назви великих міст України: тепер в місті Україна можна пройтись вулицями Київською, Маріупольською, Харківською, Херсонською та Одеською.

Іспанська Україна на мапі:

Фуентес-де-Андалусія ФОТО: МЗС України

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У багатьох європейських містах пройшли акції в пам’ять про загиблих українців та проти російських звірств (Валенсія, Лондон, Гельсінкі, Краків)

Муніципальна влада Фуентес-де-Андалусія також ініціювала програми зі збору гуманітарної допомоги Україні та сказала, що готова прийняти 25 українських громадян, які, рятуючись від війни, шукають прихисток в Іспанії.

Новини по темі