У багатьох європейських містах пройшли акції в пам’ять про загиблих українців та проти російських звірств (Валенсія, Лондон, Гельсінкі, Краків)

Акції на підтримку України та в пам'ять про загиблих у війні українців пройшли у багатьох європейських містах (фото)
t.me/Tsaplienko

Світ продовжує підтримувати Україну у боротьбі з російськими загарбниками. На вихідних низкою європейських міст прокотилися пронизливі акції в пам'ять про українців, які загинули через звірства росіян.

Поділитися:

Весь цивілізований світ продовжує підтримувати український народ в боротьбі з російськими загарбниками та демонструвати цю свою підтримку різними способами. Так на вихідних низкою європейських міст прокотилися громадські акції в пам'ять про загиблих та постраждалих українців в результаті російської агресії та нелюдських дій окупантів на нашій землі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Візьміть собі та йдіть за російським військоим кораблем", — активісти принесли "трофеї російських військових" під посольство росії у Лондоні (фото)

Люди з українською символікою виходили на центральні площі міст, де повторювали пози з жахливих світлин та відео з місць трагічної загибелі мирних українців від руки агресора.

Акція ЛондонАкція в Лондоні, фото з t.me/Tsaplienko

Ці акції дуже пронизливі, оскільки люди лягали на землю долілиць у неприродних позах на знак пам'яті про загиблих внаслідок бомбардувань. Також багато людей зв'язали собі руки та вимастилися червоною фарбою на знак підтримки тих мирних громадян, яких били, катували, гвалтували та вбивали російські військові в окупованих населених пунктах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страшні кадри. Ведучий Дмитро Комаров показав звільнену від росіян Бучу: заміновані навіть дитячі майданчики

Люди по всьому світу нагадують своїм урядам про злочини росії і вимагають більш значної підтримки України, яка відчайдушно бореться з божевільним російським агресором. Подібні акції на підтрмку українського народу пройшли у Стокгольмі, Гельсінкі.

Акція ГельсінкіАкція в Гельсінкі, фото з t.me/Tsaplienko

У Валенсії, Лондоні люди також вийшли на вулицю, щоб привернути увагу світу до звірств, які російські нелюди чинять в Україні. На цих акціях лунали заклики надати більше допомоги українцям у цій війні.

Акція ВаленсіяАкція в Валенсії, фото з t.me/Tsaplienko

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Джона Леннона вперше виконав легендарну IMAGINE на підтримку України: раніше казав, що виконати цю пісню його змусить хіба що кінець світу

У польському Кракові також пройшла подібна акція на підтримку України.

Акція КраківАкція в Кракові, фото з Instagram/anastasiathecreate

За даними ООН, понад 4,5 млн українців були змушені покинути свої домівки, рятуючи свої життя, життя рідних та передовсім дітей. Українські біженці, а також місцеве населення, яке їх підтримує, закликають світову спільноту не зменшувати фокус уваги до подій в Україні та допомагати у боротьбі з російським агресором у будь-який можливий спосіб.

Новини по темі